Τα ονόματα που βρίσκονται κοντά για να συμμετάσχουν στο Nomads

Τα ονόματα που βρίσκονται κοντά για να συμμετάσχουν στο Nomads

Επί ποδός βρίσκονται οι υπεύθυνοι του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 προκειμένου να καταλήξουν στα ονόματα που θα συμμετέχουν στο ριάλιτι επιβίωσης Nomads.

Το κανάλι ετοιμάζεται για την μεγάλη αντεπίθεση στο Survivor και έτσι έχει ξεκινήσει την διαδικασία για τους παίκτες που θα συμμετάσχουν. Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα» τα ονόματα που είναι πολύ κοντά στο να υπογράψουν για την συμμετοχή τους προέρχονται από τον χώρο κυρίως της τηλεόρασης αλλά και του μόντελινγκ.

Το μεγάλο ενδιαφέρον εστιάζεται στο κομμάτι των διάσημων. Στην περίπτωση αυτή ακούγονται πολλά ονόματα όπως εκείνο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου μιας και έχει λήξει το συμβόλαιο της με τον Alpha και από τη στιγμή που όπως λέγεται δεν έχει άλλη πρόταση μέχρι στιγμής.

Πολύ κοντά σε συμφωνία φαίνεται πως είναι και ο Μιχάλης Ζαμπίδης ενώ την ίδια ώρα έχουν ακουστεί τα ονόματα των Δημήτρη Αλεξάνδρου και Γιώργου Μανίκα. Ιδιαίτερη αναμένεται να είναι η συμμετοχή του γνωστού σεφ Διονύση Αλέρτα.

Οι υπεύθυνοι όμως  θέλουν να βάλουν στο ριάλιτι και έναν απρόβλεπτο χαρακτήρα και για τον ρόλο αυτό φαίνεται πως έχουν υπόψη τους τον Τρύφωνα Σαμαρά.

Πηγή / Περισσότερα στο newsone.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Τα ονόματα που βρίσκονται κοντά για να συμμετάσχουν στο Nomads Τα ονόματα που βρίσκονται κοντά για να συμμετάσχουν στο Nomads Reviewed by George S on 8/01/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.