Με «φωτιά και οργή» απειλεί ο Τραμπ τη Βόρεια Κορέα - Χτύπημα στη νήσο Γκουάμ εξετάζει η Πιονγκγιάνγκ

Με «φωτιά και οργή» απειλεί ο Τραμπ τη Βόρεια Κορέα - Χτύπημα στη νήσο Γκουάμ εξετάζει η Πιονγκγιάνγκ

Ανεβαίνει επικίνδυνα το θερμόμετρο γύρω από την αντιπαράθεση των ΗΠΑ με τη Βόρεια Κορέα, με τις εκατέρωθεν απειλές για ανάληψη στρατιωτικής δράσης να προκαλούν παγκόσμια ανησυχία.

ΟΑμερικανός πρόεδρος, απηύθυνε αυστηρήπροειδοποίηση στο καθεστώς της ΒόρειαςΚορέας, τονίζοντας πως εφόσον η Πιονγιάνγκκλιμακώσει τις απειλές της για χρήσηπυρηνικών, τότε θα βρεθεί αντιμέτωπημε «φωτιά και οργή, που ο κόσμος δεν έχειδει ποτέ ξανά». «ΗΒόρεια Κορέα καλά θα κάνει να μηνεκτοξεύει κι άλλες απειλές προς τιςΗΠΑ. Θα βρεθεί αντιμέτωπη με φωτιά καιοργή, που ο κόσμος δεν έχει δει ποτέξανά» διαμήνυσε ο Αμερικανός πρόεδρος,μιλώντας σε δημοσιογράφους στο TrumpNational Golf Club στο Μπέντμινστερ, στο ΝιούΤζέρσεϊ.

Τηςδήλωσης του κ. Τραμπ, είχε προηγηθείδημοσίευμα της εφημερίδας Washington Post, ηοποία, επικαλούμενη απόρρητα συμπεράσματαεμπειρογνωμόνων των αμερικανικώνυπηρεσιών πληροφοριών, ανέφερε πως ηΒόρεια Κορέα φέρεται να ολοκλήρωσε τησμίκρυνση μιας πυρηνικής κεφαλής,προκειμένου να την εφαρμόσει σε έναναπό τους διηπειρωτικούς της πυραύλους.

Αυτήη δυνατότητα σηματοδοτεί τη σημαντικήπρόοδο που κατέγραψε η Πιονγιάνγκ, ηοποία αναδεικνύεται πλέον σε αυτοτελήπυρηνική δύναμη, υπογραμμίζει ηαμερικανική εφημερίδα, στη γνώση τηςοποίας περιήλθε η απόρρητη έκθεση πουολοκλήρωσε τον περασμένο μήνα ηΣτρατιωτική Υπηρεσία Πληροφοριών (DIA)των ΗΠΑ.

Έωςσήμερα, το βορειοκορεατικό καθεστώςέχει προχωρήσει στη δοκιμή πολλώνβαλλιστικών πυραύλων, όμως η ικανότητάτου να τοποθετήσει πυρηνική κεφαλή σεπύραυλο παρέμενε υπό αμφισβήτηση.

Πηγή / Περισσότερα στο www.koutipandoras.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Με «φωτιά και οργή» απειλεί ο Τραμπ τη Βόρεια Κορέα - Χτύπημα στη νήσο Γκουάμ εξετάζει η Πιονγκγιάνγκ Με «φωτιά και οργή» απειλεί ο Τραμπ τη Βόρεια Κορέα - Χτύπημα στη νήσο Γκουάμ εξετάζει η Πιονγκγιάνγκ Reviewed by George S on 8/09/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.