ΕΠΕΣΕ ΜΕΣΑ! Γεράσιμος Χουλιάρας: «Περίμενα έναν τέτοιο σεισμό… Ίσως να έχουμε κι άλλον της ίδιας ισχύος»

ΕΠΕΣΕ ΜΕΣΑ! Γεράσιμος Χουλιάρας: «Περίμενα έναν τέτοιο σεισμό… Ίσως να έχουμε κι άλλον της ίδιας ισχύος»

Πριν από λίγες ημέρες το lesvosnews.gr του ΓΙΑΝΝΗ ΣΥΝΑΝΗ είχε μία τηλεφωνική επικοινωνία με τον Διευθυντή του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Γεράσιμο Χουλιάρα, τον οποίο και ρώτησαν για τον τελευταίο σεισμό που είχαμε 19χλμ Νότια της Μυτιλήνης των 4,1 Ρίχτερ.

Μας καθησύχασε και μας είπε ότι δεν είχε καμία σχέση με τον φονικό σεισμό της 12ης Ιουνίου που ισοπέδωσε την Βρίσα. Τον ρωτήσαμε και για την κατάσταση της Κω.

Μας είπε τότε ότι περιμένει έναν μετασεισμό της τάξης των 5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

Ο σεισμός αυτός ήρθε πριν λίγο στις 10:42 και σε νέα επικοινωνία που είχε το Lesvosnews.gr αμέσως με τον καθηγητή Γεράσιμο Χουλιάρα μας είπε:

«Σας είχα πει πριν λίγες ημέρες ότι περίμενε έναν τέτοιο σεισμό… Δηλαδή της τάξης των 5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ ίσως και μεγαλύτερο… Οπωσδήποτε είναι ένα καλό νέο για τη σεισμική ακολουθία της περιοχής… Ίσως να υπάρξει ακόμα ένα μετασεισμός της ίδιας τάξης… Σε κάθε περίπτωση ο σεισμός αυτός ήταν ζητούμενος»

Πηγή / Περισσότερα στο www.makeleio.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
ΕΠΕΣΕ ΜΕΣΑ! Γεράσιμος Χουλιάρας: «Περίμενα έναν τέτοιο σεισμό… Ίσως να έχουμε κι άλλον της ίδιας ισχύος» ΕΠΕΣΕ ΜΕΣΑ! Γεράσιμος Χουλιάρας: «Περίμενα έναν τέτοιο σεισμό… Ίσως να έχουμε κι άλλον της ίδιας ισχύος» Reviewed by George S on 8/08/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.