Η υπόκλιση του Βασίλη Καρρά σε συναυλία που τρέλανε τους θεατές (ΒΙΝΤΕΟ)

Η υπόκλιση του Βασίλη Καρρά σε συναυλία που τρέλανε τους θεατές (ΒΙΝΤΕΟ)

«Εμένα η ζωή, η σκηνή μου, όλα αυτά που πέρασα μου εδώ και 40-50 χρόνια μου έχουν μάθει να βοηθάω τους ανθρώπους που με σέβονται»» εξήγησε για την κίνησή του αυτή

Οι οπαδοί του Βασίλη Καρρά είναι γνωστοί για την αγάπη με την οποία περιβάλουν τον δημοφιλή τραγουδιστή σε κάθε του εμφάνιση. Έτσι όταν έγινε γνωστό ότι ο λαϊκός τραγουδιστής θα ήταν αυτός που θα έριχνε αυλαία στο 39ο River Party όλοι οι φίλοι του Βασίλη Καρρά έδωσαν ραντεβού στο Νεστόριο.

Αλλά και ο ίδιος ο τραγουδιστής έκανε μια ασυνήθιστη κίνηση στη σκηνή αφού τραγούδησε το ρεφρέν της επιτυχίας του «Δεν πάω πουθενά εδώ θα μείνω». «Είναι δυνατόν να σας πουλήσω εγω; Είναι δυνατόν να μην γονατίσω μπροστά σας;» αναρωτήθηκε από μικροφώνου ο Βασίλης Καρράς και στη συνέχεια γονάτισε στη σκηνή προκαλώντας ντελίριο στους θεατές.

Μετά το παρατεταμένο χειροκρότημα ο λαϊκός τραγουδιστής εξήγησε την κίνησή του αυτή: «Οι καλλιτέχνες έχουν μάθει ο κόσμος να γονατίζει μπροστά μου. Εμένα η ζωή, η σκηνή μου, όλα αυτά που πέρασα μου εδώ και 40-50 χρόνια μου έχουν μάθει να βοηθάω τους ανθρώπους που με σέβονται».

Πηγή / Περισσότερα στο www.thepressroom.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Η υπόκλιση του Βασίλη Καρρά σε συναυλία που τρέλανε τους θεατές (ΒΙΝΤΕΟ) Η υπόκλιση του Βασίλη Καρρά σε συναυλία που τρέλανε τους θεατές (ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by George S on 8/10/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.