Θα κρατήσει χρόνια αυτή η κόντρα - Νέο καρφί Τζαβέλλα για ΠΑΟΚ - Θα απαντήσει ο Σαββίδης;

Θα κρατήσει χρόνια αυτή η κόντρα - Νέο καρφί Τζαβέλλα για ΠΑΟΚ - Θα απαντήσει ο Σαββίδης;

Αυτή η διαμάχη μάλλον θα περάσουν χρόνια για να τελειώσει. Νέα ανάρτηση του Τζαβέλλα με καρφιά για τον ΠΑΟΚ κι ενδιφέρον έχει να δούμε αν απαντήσει ο Δικέφαλος και δη ο Γιώργος Σαββίδης!

Νέα «μπηχτή» του Γιώργου Τζαβέλλα για τον ΠΑΟΚ. Τι έγραψε ο διεθνής Έλληνας στόπερ με αφορμή τη μεταγραφή του Αλέξανδρου Τζιόλη στην Αλ Φαΐχα! Και με τη… βούλα πλέον ο Αλέξανδρος Τζιόλης είναι ποδοσφαιριστής της Αλ Φαΐχα, με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019, διάστημα στο οποίο θα εισπράξει 1,4 εκ. ευρώ από τη νεοφώτιστη ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Ένας από αυτούς που του ευχήθηκαν δημόσια «καλή τύχη», ήταν και ο πρώην συμπαίκτης του στον ΠΑΟΚ και από πέρσι ποδοσφαιριστής της Αλάνιασπορ, Γιώργος Τζαβέλλας, που με μήνυμά του στο Instagramπέταξε και την… μπηχτή του στον Δικέφαλο του Βορρά.

«Καλορίζικος ΑΡΧΗΓΕ μου. Οι καλοί δεν χάνονται!!! #respect» έγραψε ο Τζαβέλλας, χρησιμοποιώντας και το… αγαπημένο του εικονίδιο με τα… παντελόνια!

Πηγή / Περισσότερα στο www.sportdog.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Θα κρατήσει χρόνια αυτή η κόντρα - Νέο καρφί Τζαβέλλα για ΠΑΟΚ - Θα απαντήσει ο Σαββίδης; Θα κρατήσει χρόνια αυτή η κόντρα - Νέο καρφί Τζαβέλλα για ΠΑΟΚ - Θα απαντήσει ο Σαββίδης; Reviewed by George S on 8/07/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.