Προκηρύξεις θέσεων εργασίας με μικρές προθεσμίες στην καρδιά του καλοκαιριού

Προκηρύξεις θέσεων εργασίας με μικρές προθεσμίες στην καρδιά του καλοκαιριού

Ριπηδόν ανακοινώνονται τις τελευταίες εβδομάδες οι προκηρύξεις θέσεων εργασίας, μόνιμες ή ορισμένου χρόνου, σε διάφορους τομείς του Δημοσίου.

Συνήθως, η έναρξη και η λήξη της προθεσμίας είναι....στην καρδιά του καλοκαιριού, και οι ενδιαφερόμενοι - όσοι ενημερώνονται - δεν προλαβαίνουν να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Από τα μέσα Ιουλίου μέχρι και σήμερα, το... αφεντικό τρελάθηκε και προσλαμβάνει σε ΕΥΔΑΠ, Νοσοκομεία, Δικαστήρια και αλλού.

Για παράδειγμα:

Για αυτήν την πρόσκληση ενδιαφέροντος η Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος εγείρει κι άλλες αντιρρήσεις, πέρα από το χρόνο της ανακοίνωσης. Όπως εξηγεί στo newpostο πρόεδρος των νοσηλευτών, Δημήτρης Σκουτέλης: «υπάρχει ένα σαφές προβάδισμα σε νοσηλευτές κατηγορίας ΠΕ έναντι κατηγορίες ΤΕ. Την ίδια ώρα «θα πρέπει να να παρατηρηθεί το εξής παράδοξο. Στη σελίδα 3 αναφέρεται ότι ο Υπουργός Υγείας προκηρύσσει την πρόσληψη ατόμων που θα στελεχώσουν τις Τ.ΟΜ.Υ των δημόσιων δομών παροής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας του Π.Ε.Δ.Υ. Ωστόστο, την ίδια ακριβώς μέρα με την έκδοση της προκήρυξης, ψηφίστηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο για την μεταρρύθμιση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, που καταργεί την ονομασία Π.Ε.Δ.Υ. Δηλαδή, η προκήρυξη κάνει λόγο για πρόσληψη προσωπικού που θα στελεχώσει τις μονάδες του ΠΕΔΥ, που έχει καταργηθεί»!

Πηγή / Περισσότερα στο newpost.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Προκηρύξεις θέσεων εργασίας με μικρές προθεσμίες στην καρδιά του καλοκαιριού Προκηρύξεις θέσεων εργασίας με μικρές προθεσμίες στην καρδιά του καλοκαιριού Reviewed by George S on 8/09/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.