Για βασικοί με Ατρόμητο οι Ζιλέ και Μίλιτς

Για βασικοί με Ατρόμητο οι Ζιλέ και Μίλιτς

Οι Ζιλέ και Μίλιτς ετοιμάζονται για βασικοί στο φιλικό Ατρόμητος - Ολυμπιακός το βράδυ της Τετάρτης ενόψει της πρώτης πολύ σημαντικής αναμέτρησης των Πειραιωτών με Ριέκα.

Ο Ζιλέ έδειξε να είναι στο 100% και ετοιμάζεται για βασικός στο φιλικό του Περιστερίου. Κίπερ του Ολυμπιακού με Ατρόμητο θα είναι ο Καπίνο και πιθανώς η τετράδα (σ.σ. ο Χάσι στην τελευταία προπόνηση έκανε μόνο κάποιες δοκιμές μέσω ασκήσεων) με Ομάρ, Ρομαό, Ρέτσο και Μίλιτς. Στον άξονα ο Ζιλέ με έναν εκ των Ανδρούτσου - Ζντιέλαρ και επιτελικός ο Φορτούνης για να πάνε στα άκρα Μάριν με Καρσελά, με τον Πάρντο να διεκδικεί επίσης θέση. Στην αποστολή έχουν μπει οι: Ανδρούτσος, Μπεν, Καρσελά, Ελαμπντελαουί, Εμενίκε, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Καπίνο, Μάριν, Μίλιτς, Πάρντο, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά, Βούκοβιτς, Ζντιέλαρ και θα μπουν ακόμα ένας ή δύο κίπερ. Την Δευτέρα ο Ολυμπιακός είχε διπλή προπόνηση με πιο ανεβασμένες στροφές και ενώ την Τρίτη ο Χάσι δούλεψε με πιο μικρή ένταση.

Πηγή / Περισσότερα στο www.gazzetta.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Για βασικοί με Ατρόμητο οι Ζιλέ και Μίλιτς Για βασικοί με Ατρόμητο οι Ζιλέ και Μίλιτς Reviewed by George S on 8/09/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.