Στα σκαριά το σχέδιο επίθεσης της Βόρειας Κορέας στη νήσο Γκουάμ

Στα σκαριά το σχέδιο επίθεσης της Βόρειας Κορέας στη νήσο Γκουάμ

Η Βόρεια Κορέα θα έχει εκπονήσει έως τα μέσα του Αυγούστου ένα σχέδιο για την εκτόξευση τεσσάρων πυραύλων μεσαίου βεληνεκούς κατά της νήσου Γκουάμ στον Ειρηνικό, που αποτελεί αμερικανικό έδαφος, και θα το παρουσιάσει στον ηγέτη της Κιμ Γιόνγκ Ουν, ώστε να αποφασίσει εάν θα προχωρήσει περαιτέρω, σύμφωνα με το επίσημο πρακτορείο της χώρας, KCNA.

"Οιρουκέτες τύπου Hwasong-12 που θα εκτοξευθούναπό τον Λαϊκό Στρατό της Κορέας θαδιασχίσουν τον ουρανό πάνω από τιςπεριφέρειες Σιμάνε, Χιροσίμα και Κοΐτσιστην Ιαπωνία", ανέφερετο πρακτορείο, επικαλούμενο τον διοικητήτης Στρατηγικής Δύναμης του Στρατού,στρατηγό Κιμ Ρακ Γκιόμ, σύμφωναμε το πρακτορείο Reuters. "Θαπετάξουν 3.356,7 χλμ σε 1.065 δευτερόλεπτακαι θα πέσουν στη θάλασσα 30 με 40 χλμ απότις ακτές του Γκουάμ", πρόσθεσε.

ΗΒόρεια Κορέα πρόσθεσε ότι οι απειλέςτου Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμππερί "φωτιάς και οργής" στις αρχέςτης εβδομάδας είναι "ένα σωρό ανοησίες",και πρόσθεσε ότι "μόνο η απόλυτη ισχύςμπορεί να επιδράσει πάνω του".

Πηγή / Περισσότερα στο www.koutipandoras.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Στα σκαριά το σχέδιο επίθεσης της Βόρειας Κορέας στη νήσο Γκουάμ Στα σκαριά το σχέδιο επίθεσης της Βόρειας Κορέας στη νήσο Γκουάμ Reviewed by George S on 8/10/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.