Μεγάλη ατάκα από Σάββα Θεοδωρίδη για Αλαφούζο και Παναθηναϊκό!

Μεγάλη ατάκα από Σάββα Θεοδωρίδη για Αλαφούζο και Παναθηναϊκό!

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού όταν αποφασίζει να μιλήσει, λέει πολλά και σημαντικά!

Διαβάστε αποσπάσματα της συνέντευξής του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο "Φως των σπορ": Για τον Ρέτσο και το αν πουληθεί: Ο Ρέτσος είναι ένα φαινόμενο! Τόσο μικρός, αλλά τόσο δυνατός και γρήγορος κι ώριμος. Ενώ σωματικά είναι σαν τον Μανωλά, ξέρει καλύτερη μπάλα από τον Μανωλά, έχει σπουδαία τεχνική κατάρτιση. Θα είναι πολύ καλύτερος φέτος. Αυτό έχει να κάνει με τις προσφορές. Εγώ δεν πιστεύω ότι θα τον δώσουμε ακόμα, με κάθε μήνα που θα περνά, θα ανεβαίνει η αξία του. Είμαι ρομαντικός και θέλω τα Ελληνόπουλα στον Ολυμπιακό, όμως το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει. Αν έρθουν και μας δώσουν ένα τεράστιο ποσό, το συμφέρον του Ολυμπιακού θα μπει πάνω από όλα. Ο πρόεδρος ξέρει τι κάνει, το έχει αποδείξει αυτό.

Για το αν γίνει άλλη μεταγραφή: Αν πάμε καλά τα επόμενα δύο παιχνίδια, μην αποκλείσετε να γίνει μεταγραφικό μπαμ, διότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είναι απρόβλεπτος.

Για τις δηλώσεις των Σέρβων ότι έχουν ελπίδες πρόκρισης: Εδώ είναι το πιο σημαντικό και θέλω να με προσέξει ο κόσμος, κάνω έκκληση. Οι της Παρτιζάν κάνουν αυτές τις δηλώσεις με στόχο. Η μόνη τους ελπίδα είναι να δυναμιτίσουν το ματς, να το κάνουν ντέρμπι, μήπως συμβούν επεισόδια και τιμωρηθούμε! Θυμάστε τι έπαθε ο Παναθηναϊκός με τον ΠΑΟΚ με τη μπύρα στον Ίβιτς. Το φωνάζω, να προσέξει πολύ ο κόσμος του Ολυμπιακού, μόνο έτσι μπορούμε να αποκλειστούμε. Παίξαμε σε ζούγκλα στο Βελιγράδι, δεν πρέπει να παρασυρθούμε και να απαντήσουμε με τον ίδιο τρόπο.

Για το αν τον ενοχλεί η καταγωγή του Χάσι: Αυτά δεν είναι σωστά πράγματα. Εγώ μιλώντας μαζί του έχω διαπιστώσει την παιδεία που έχει, ο άνθρωπος αυτός ζει 22 χρόνια στο Βέλγιο, μιλάει γαλλικά καλύτερα και από Γάλλο, και αγγλικά μιλάει, δεν γίνεσαι τυχαία προπονητής στην Άντερλεχτ, ούτε παίρνεις πρωτάθλημα στο Βέλγιο. Είναι πολύ εργατικός και σοβαρός, είναι ένας κύριος, κάθε μέρα παρουσιάζει στην προπόνηση νέα πράγματα.

Για τον Οφόε: Μιλάμε για παίκτη διαστημικό! Τα έχει όλα. Σωματοδομή, ύψος, τέχνη, μεταβίβαση και ψυχή πρωταθλητή!

Πηγή / Περισσότερα στο www.sportdog.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Μεγάλη ατάκα από Σάββα Θεοδωρίδη για Αλαφούζο και Παναθηναϊκό! Μεγάλη ατάκα από Σάββα Θεοδωρίδη για Αλαφούζο και Παναθηναϊκό! Reviewed by George S on 8/02/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.