Άλλες 8000 εισιτήρια έφυγαν ενόψει Παρτίζαν

Άλλες 8000 εισιτήρια έφυγαν ενόψει Παρτίζαν

Πολύς κόσμος πέρασε και την Δευτέρα (31/7) από τα εκδοτήρια του "Γ. Καραϊσκάκης", με αποτέλεσμα ακόμη 8000 εισιτήρια να διατεθούν ενόψει της ρεβάνς με την Παρτίζαν την Τετάρτη (2/8, 21:45).

Ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης έναντι της Παρτίζαν και στη ρεβάνς με τους πρωταθλητές Σερβίας αναμένεται να έχει την έξτρα βοήθεια του κόσμου του, προκειμένου να ολοκληρώσει τη δουλειά. Οι Πειραιώτες νίκησαν με 3-1 στο Βελιγράδι και το βράδυ της Τετάρτης (2/8, 21:45) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" καλούνται να σφραγίσουν την παρουσία τους στα play-offs του Champions League.

Στην προσπάθεια τους αυτή αναμένεται να έχουν σημαντική βοήθεια από τον κόσμο τους, καθώς πέραν από τις περίπου 18.000 κάρτες διαρκείας που έχουν βρει κάτοχο μέχρι σήμερα (27/7), έχουν διατεθεί και περισσότερα από 10.000 εισιτήρια για τη ρεβάνς του Φαλήρου κόντρα στους πρωταθλητές Σερβίας.Την Δευτέρα (27/7) η κίνηση στα εκδοτήρια του γηπέδου αλλά και μέσω internet, ήταν ιδιαίτερα αυξημένη, με αποτέλεσμα να διατεθούν περισσότερα από 8000 "μαγικά χαρτάκια", αριθμός που προστίθεται στα εισιτήρια που "έφυγαν" την Παρασκευή (28/7) ηλεκτρονικά.

Όπως σχολίαζαν στην Πλατεία Αλεξάνδρας το βράδυ της Δευτέρας, προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία της τελευταίας στιγμής, καλό θα ήταν όσοι φίλοι του Ολυμπιακού έχουν αποφασίσει να παρευρεθούν το ματς με την Παρτίζαν, να εξασφαλίσουν από νωρίς τα εισιτήρια τους.Πηγή / Περισσότερα στο www.sport24.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Άλλες 8000 εισιτήρια έφυγαν ενόψει Παρτίζαν Άλλες 8000 εισιτήρια έφυγαν ενόψει Παρτίζαν Reviewed by George S on 8/01/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.