«Χρυσές δουλειές» για τους παίκτες του Survivor – Τα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα

«Χρυσές δουλειές» για τους παίκτες του Survivor – Τα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα

«Χρυσωρυχείο» αποδείχτηκε το Survivor για τους περισσότερους από τους συμμετέχοντες, αφού εκτός των χρημάτων που έβγαλαν κατά την παραμονή τους εκεί, ετοιμάζονται να κάνουν χρυσές δουλειές με το τέλος του παιχνιδιού.

Σύμφωνα με το ένθετο του «Ελεύθερου Τύπου», το «TV ΚΟΥS ΚΟΥS»,o Γιώργος Αγγελόπουλος έφυγε με το έπαθλο των 100.00 ευρώ και η φήμη του αναμένεται να εξαργυρωθεί με συμβόλαια και συνεργασίες με μεγάλες εταιρείες. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι μεγάλη γαλακτοκομική εταιρεία προσφέρει 600.000 ευρώ για να διαφημίσει γιαούρτια και παγωτά, ενώ στα σκαριά είναι και άλλες προτάσεις για διαφημίσεις. Κερδισμένος βγαίνει και ο Γιάννης Σπαλιάρας που κατάφερε να μείνει ουσιαστικά ο τελευταίος από τους «Διάσημους», μιας και η πρώτη ομάδα του Αγγελόπουλου ήταν οι «Μαχητές». Στελέχη από μεγάλα κανάλια τον έχουν ήδη πλευρίσει κάνοντάς του προτάσεις για τηλεπαιχνίδια και εκπομπές.

Και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βλέπει τις μετοχές της να ανεβαίνουν, παρότι δεν κατάφερε να συγκεντρώσει τη συμπάθεια του κοινού. Στο επόμενο διάστημα θα ληφθούν οι αποφάσεις για το πώς θα αξιοποιηθεί από τον ΣΚΑΪ.

Τη δική του εκπομπή φέρεται να συζητά και ο Κώστας Κοκκινάκης, όπως είχε αποκαλύψει η Άλκηστης Μαραγκουδάκη.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης το πιθανότερο είναι ότι θα παρουσιάσει από τη νέα σεζόν το δικό του πρότζεκτ στον ΣΚΑΪ.

Πηγή / Περισσότερα στο www.makeleio.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
«Χρυσές δουλειές» για τους παίκτες του Survivor – Τα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα «Χρυσές δουλειές» για τους παίκτες του Survivor – Τα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα Reviewed by George S on 7/10/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.