Την απιστία δεν τη συγχωρεί! Η πληγωμένη σύζυγος του sexy μοντέλου απαιτεί διαζύγιο

Την απιστία δεν τη συγχωρεί! Η πληγωμένη σύζυγος του sexy μοντέλου απαιτεί διαζύγιο

Εδώ και μερικές ημέρες η είδηση πως το διάσημο και sexy μοντέλο απάτησε την σύζυγο του με άλλη γνωστή star κάνει τον γύρο του διαδικτύου και φυσικά δεν είναι κάτι που μας έκανε να αισθανθούμε και πολύ όμορφα. Σκέψου δηλαδή πως θα αισθάνεται η σύζυγος του, η οποία απ’ ότι κατάλαβαμε την απιστία δεν την συγχωρεί.

Και αν μας ρωτάς πολύ καλά κάνει γιατί ήταν μεγάλη κοροϊδία και προδοσία –αν θες- αυτό που της έκανε! Ο Jeremy Meeks λοιπόν, απάτησε την σύζυγο του Melissa με την Chloe Green και εκείνη χθες έδωσε την πρώτη της συνέντευξη στη DailyMail δίνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Ο γάμος τους τελείωσε οριστικά και θέλει άμεσα διαζύγιο από το νεαρό μοντέλο. Για την ακρίβεια, ΑΠΑΙΤΕΙ διαζύγιο για την προδοσία αυτή. Η πληγωμένη σύζυγος επέστρεψε στην πραγματικότητα, μόλις ο σύζυγος της γύρισε από το ταξίδι του στην Τουρκία μαζί με το νέο του αίσθημα.

jeremy melissa meeks 1

Σε δηλώσεις της στη Mail η Melissa είπε: « Του είπα πως είμαι καταρρακωμένη και πολύ θυμωμένη και εκείνος μου ζητούσε συγνώμη, όχι όμως γι’ αυτό που έκανε, αλλά για τον τρόπο που το έμαθα» και συνέχισε: « Δεν ήθελα να γίνει έτσι αυτό, αυτές οι φωτογραφιες θα με στοιχειώνουν για πάντα».

jeremy melissa meeks 2

Πηγή / Περισσότερα στο www.queen.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Την απιστία δεν τη συγχωρεί! Η πληγωμένη σύζυγος του sexy μοντέλου απαιτεί διαζύγιο Την απιστία δεν τη συγχωρεί! Η πληγωμένη σύζυγος του sexy μοντέλου απαιτεί διαζύγιο Reviewed by George S on 7/10/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.