Έρχεται το SAW 8: Ο Jigsaw επιστρέφει στην πιο σκληρή εκδοχή του

Έρχεται το SAW 8: Ο Jigsaw επιστρέφει στην πιο σκληρή εκδοχή του

Δέκα χρόνια μετά την κυκλοφορία του 7ου «SAW», ο αδίστακτος Jigsaw επιστρέφει με ολοκαίνουργια ταινία και… «Μας Βλέπει».

Ο τίτλος της, φέρει απλά το όνομά του: «Jigsaw», παρότι αρχικά είχε προταθεί να λανσαριστεί ως «Saw: Legacy». Τι πιο επιτυχημένο, όμως, από το όνομα του πασίγνωστου πρωταγωνιστή; Σαφώς, λίγη σημασία έχουν οι τίτλοι, καθώς εδώ μιλάμε για μια grande επιστροφή. Η νέα ταινία της επιτυχημένης συλλογής θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 27 Οκτωβρίου του 2017. Ημερομηνία διόλου τυχαία, αν σκεφτεί κανείς πως όλα τα «SAW» έκαναν την εμφάνισή τους λίγο πριν το Halloween.«Τι άλλο έχει να μας πει και να μας δείξει η παραγωγή αυτή;», θα σκεφτεί κάποιος δύσπιστος. Οι φανατικοί του εμβληματικού σαδιστή, όμως, ξέρουν την απάντηση: Τίποτα δεν τέλειωσε ακόμα, παρότι ο Jigsaw έχει πεθάνει κινηματογραφικά ήδη από την 3η ταινία. Προς ανακούφιση όλων, ο 74χρονος Τόμπιν Μπελ θα αποτελεί μέρος της ολοκαίνουργιας αυτής επιστροφής, την ώρα που κανείς δεν πίστευε πως θα τον απολάμβανε ξανά ως πανούργο Τζον Κράμερ ή αλλιώς… Jigsaw.

Πώς, όμως, είναι δυνατό κάτι τέτοιο από τη στιγμή που ο άνδρας που έγινε γνωστός ως Jigsaw έχει πεθάνει πάνω από δέκα χρόνια;», αναφέρει η επίσημη σύνοψη του νέου «SAW».

Πηγή / Περισσότερα στο www.tilestwra.com
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Έρχεται το SAW 8: Ο Jigsaw επιστρέφει στην πιο σκληρή εκδοχή του Έρχεται το SAW 8: Ο Jigsaw επιστρέφει στην πιο σκληρή εκδοχή του Reviewed by George S on 7/13/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.