Η Microsoft τραβάει την πρίζα στο MS Paint!

Η Microsoft τραβάει την πρίζα στο MS Paint!

Το MS Paint έχει συντροφεύσει τα πρώτα βήματα όλων όσων ασχολούνται με την πληροφορική, αφού όσοι ξεκινήσαμε σε νεαρή ηλικία, ήταν πιθανότατα η πρώτη εφαρμογή που τρέξαμε. Βρίσκεται σε όλες τις εκδόσεις των Windows από το 1985, μέχρι και σήμερα.

Ποτέ δεν ζήτησε τα εύσημα τις καλύτερης εφαρμογής επεξεργασίας εικόνας, όμως η ευκολία του έκανε εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο να το χρησιμοποιήσουν για απλή επεξεργασία εικόνων και φωτογραφιών. Το επόμενο update όμως των Windows 10 θα τραβήξει την πρίζα στην αγαπημένη εφαρμογή για τα καλά. Σύμφωνα με το memo της αναβάθμισης:

«Οι παρακάτω εφαρμογές στην ενημερωμένη έκδοση Windows 10 Fall Creators Update είτε αφαιρούνται από το προϊόν στην τρέχουσα έκδοση είτε δεν βρίσκονται σε ενεργή ανάπτυξη και ενδέχεται να καταργηθούν σε μελλοντικές εκδόσεις».

Η Microsoft αναφέρει πως η λίστα μπορεί να αλλάξει, οπότε ίσως έχει άλλη μια ευκαιρία το MS Paint να επιβιώσει, ειδικά μετά τον σάλο που προκλήθηκε στα social media.

Πηγή / Περισσότερα στο https:
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Η Microsoft τραβάει την πρίζα στο MS Paint! Η Microsoft τραβάει την πρίζα στο MS Paint! Reviewed by George S on 7/28/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.