Σεισμός τώρα LIVE: Δείτε πού έγινε σεισμός πριν από λίγο

Σεισμός τώρα LIVE: Δείτε πού έγινε σεισμός πριν από λίγο

Σεισμός τώρα: Δείτε τι καταγράφουν LIVE οι σεισμογράφοι στην Ελλάδα - Τεράστια ανησυχία στους σεισμολόγους και για τον σεισμό που έγινε πριν απο λίγη ώρα, λίγο μετά τις 23:00 στην Κρήτη

Ο σεισμός που έγινε αποψε 15 Ιουλίου, νότια της Ιεραπετρας στην Κρήτη ήταν της τάξης των 5,3 βαθμών της κλίμακας Ριχτερ με εστιακό βάθος τα 10 χιλιόμετρα και ανησύχησε ιδιαιτέρως τους κατοίκους της περιοχής. Με αφορμή την έντονη σεισμική δραστηριότητα, ψυχραιμια συνιστά στους πολίτες ο Διευθυντής Ερευνών του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, Γιώργος Δρακάτος, όσον αφορά στις προβλέψεις για επικείμενο μεγάλο σεισμό στην Ελλάδα, ακόμα και 7 Ρίχτερ, που έχουν κάνει το τελευταίο διάστημα συνάδελφοί του σεισμολόγοι.

Δείτε LIVE τι καταγράφει το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο

Ο κ. Δρακάτος τόνισε πως θα πρέπει ο κόσμος να παρακολουθεί μόνο επίσημες ενημερώσεις Αρχών και Φορέων και όχι να ακούει κάθε σεισμολόγο που εκφράζει μια προσωπική άποψη. Και αυτό γιατί είναι πιθανό να είναι δύο διαφορετικά πράγματα, ακόμα και αν αυτό το πρόσωπο που την εκφράζει είναι σε κάποια σημαντική θέση.

seismostora

Δείτε LIVE τι καταγράφει το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο (παρακολούθηση της σεισμικότητας σε πραγματικό χρόνο τις τελευταίες 48 ώρες)

Πηγή / Περισσότερα στο www.newsbomb.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Σεισμός τώρα LIVE: Δείτε πού έγινε σεισμός πριν από λίγο Σεισμός τώρα LIVE: Δείτε πού έγινε σεισμός πριν από λίγο Reviewed by George S on 7/16/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.