Η Gigi Hadid σου δείχνει πώς να βάλεις σωστά το μπλε κραγιόν

Η Gigi Hadid σου δείχνει πώς να βάλεις σωστά το μπλε κραγιόν


Η Gigi Hadid σου δίνει συχνά πολλούς λόγους για να τη θαυμάσεις. Λίγο τα φυσικά της προσόντα, λίγο οι μεταμορφώσεις της στις ...

φωτογραφίσεις, βρίσκεις πάντα κάτι να σχολιάσεις θετικά για την όμορφη Gigi. Αυτό που επίσης αξίζει να παρατηρείς είναι ο δικός της τρόπος να υιοθετεί τα trends. Αυτό δεν ισχύει όμως μόνο για τα outfits αλλά και για το beauty look της. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχεις ζηλέψει τα ponytails της ή το fresh makeup look της. Τώρα, λοιπόν, είναι η ώρα να δεις και το πώς φοράει μία από τις πιο hot τάσεις της σεζόν στο μακιγιάζ που δεν είναι άλλη από το μπλε κραγιόν.

Αν λοιπόν, αναρωτιόσουν πώς μπορεί να δείχνει stylish αυτή η απόχρωση στα χείλη, η Gigi Hadid σου έχει την απάντηση. Το 23χρονο μοντέλο σε μία casual street εμφάνισή της φόρεσε μία μπλε σκούρα απόχρωση στα χείλη μαζί με ένα sportive, total μπλε outfit και απόλυτα φυσικό hairstyle.

Αν σκέφτεσαι κι εσύ να φανείς τολμηρή και να δοκιμάσεις το μπλε κραγιόν, τότε καλό είναι να ακολουθήσεις το παράδειγμα της Gigi. Καθαρό πρόσωπο, λίγο mascara και απλά μαλλιά μαζί με το κραγιόν, για να μη φανεί υπερβολικό το αποτέλεσμα.

Πηγή

Πηγή / Περισσότερα στο tro-ma-ktiko.blogspot.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Η Gigi Hadid σου δείχνει πώς να βάλεις σωστά το μπλε κραγιόν Η Gigi Hadid σου δείχνει πώς να βάλεις σωστά το μπλε κραγιόν Reviewed by George S on 7/21/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.