Μόνο στο Νewpost: Ηλικιωμένος παιδόφιλος προσπάθησε να ασελγήσει σε αυτιστικό παιδί στην Καλλιθέα

Μόνο στο Νewpost: Ηλικιωμένος παιδόφιλος προσπάθησε να ασελγήσει σε αυτιστικό παιδί στην Καλλιθέα

Με παιδικά παιχνίδια και χρήματα, επιχείρησε να δελεάσει ένα αυτιστικό παιδί ένας άνδρας ηλικίας 72 ετών στην Καλλιθέα, προκειμένου να το εκμεταλλευτεί σεξουαλικά και να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε σε αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ απο την μητέρα του αγοριού, η οποία έντρομη τους ζήτησε να παρέμβουν καθώς ο γιος της, είχε μπει στο σπίτι του ηλικιωμένου. Όπως μάλιστα τους εκμυστηρέυτηκε, ο γιος της είχε ξαναπάει στο σπίτι του και τότε ο ηλικιωμένος, του είχε ζητήσει να έχουν ερωτική επαφή, ενώ όπως είπε, "μόλις μπήκε σπίτι του έβγαλε τα ρούχα, του έγλειψε το λαιμό και του άγγιξε τα γεννητικά όργανα. Όταν επιχείρησε να προχωρήσουν, το παιδί αντέδρασε".

Μάλιστα σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε η μητέρα στους αστυνομικούς, του είπε πως αν υπέκυπτε στις ορέξεις του, θα του έδινε και χρήματα και θα "ήταν το μικρό τους μυστικό".

Στο ενδιάμεσο της εξιστόρησης το αυτιστικό παιδί ηλικίας 21 έτους, κατέβηκε απο το σπίτι και στο κατόπι του εμφανίστηκε ο 72χρονος φορώντας μόνο το σορτσάκι του.

Οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν ενώ προσπαθούσε να μπει στην πολυκατοικία μόλις αντίκρισε τους αστυνομικούς.

Πηγή / Περισσότερα στο newpost.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Μόνο στο Νewpost: Ηλικιωμένος παιδόφιλος προσπάθησε να ασελγήσει σε αυτιστικό παιδί στην Καλλιθέα Μόνο στο Νewpost: Ηλικιωμένος παιδόφιλος προσπάθησε να ασελγήσει σε αυτιστικό παιδί στην Καλλιθέα Reviewed by George S on 7/06/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.