Προβλήματα σε όλη τη χώρα από τα έντονα καιρικά φαινόμενα - Πού θα χτυπήσει σήμερα η κακοκαιρία

Προβλήματα σε όλη τη χώρα από τα έντονα καιρικά φαινόμενα - Πού θα χτυπήσει σήμερα η κακοκαιρία

Έντονα καιρικά φαινόμενα πλήττουν από χθες πολλές περιοχές της χώρας, κυρίως στα βορειοδυτικά, ενώ από τα μεσάνυχτα το κύμα κακοκαιρίας έφτασε και στην Αττική, όπου παρατηρούνται μεμονωμένες καταιγίδες.

Πολλάπροβλήματα προκλήθηκαν στην Αχαΐα, καιιδιαίτερα στο Αίγιο. Σύμφωναμε πληροφορίες του patrastimes.gr, η κακοκαιρίακαι η έντονη βροχόπτωση προκάλεσανπτώσεις δέντρων στις Καμάρες καισυσσώρευση υδάτων σε πολλά τμήματα τηςΠαλαιάς Εθνικής οδού με αποτέλεσμα ναχρειαστεί επέμβαση της πυροσβεστικήςγια την αντιμετώπισή των προβλημάτων. Φωτιάεκδηλώθηκε ακόμασε δασική έκταση λίγα λεπτά μετά τις18.30 το απόγευμα στη θέση Κρίνος τηςΔυτικής Αχαΐας. Η φωτιά ξέσπασε μετάαπό πτώση κεραυνών κοντά σε σπίτια πουβρίσκονται στον οικισμό Μπούκουρα.

Νέαφωτιά ξέσπασε στις 19.30 στην θέση «ΜαύρηΜύτη» στη Λακκόπετρα Αχαΐας. Η φωτιάεκδηλώθηκε μετά από την πτώση κεραυνώνσε δασική έκταση.

Ισχυρήκαταιγίδα έπληξε την πόλη της Πάτραςκαι την ευρύτερη περιοχή. Κύριοχαρακτηριστικό των ακραίων καιρικώνφαινομένων η έντονη βροχόπτωση η συνεχήςπτώση κεραυνών αλλά και χαλαζόπτωσηκατά μήκος της εθνικής οδού Πατρών –Πύργου στο ύψος της κάτω Αχαγιάς.

Εξάλλουη Εθνική Οδός (Ε.Ο.) Πατρών – Πύργουέκλεισε στο ύψος του κόμβου της ΚάτωΑχαΐας.

Τα ξημερώματα ένα ζευγάρι εγκλωβίστηκε μέσα στο αυτοκίνητό του στο Κιάτο, λόγω της έντονης βροχής είχε ως αποτέλεσμα να συσσωρευτούν νερά στο δρόμο. Χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να μεταφερθούν σε ασφαλές σημείο.

Πηγή / Περισσότερα στο www.koutipandoras.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Προβλήματα σε όλη τη χώρα από τα έντονα καιρικά φαινόμενα - Πού θα χτυπήσει σήμερα η κακοκαιρία Προβλήματα σε όλη τη χώρα από τα έντονα καιρικά φαινόμενα - Πού θα χτυπήσει σήμερα η κακοκαιρία Reviewed by George S on 7/17/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.