Καρύδης: «Δεν πήγα για να γίνω ηθοποιός αλλά για τα χρήματα γιατί οι γονείς μου ήταν πάμφτωχοι»

Καρύδης: «Δεν πήγα για να γίνω ηθοποιός αλλά για τα χρήματα γιατί οι γονείς μου ήταν πάμφτωχοι»

Ο Ντίνος Καρύδης σε συνέντευξή του μίλησε για την καριέρα του και την ενασχόλησή του με την υποκριτική.

Είχα διαβάσει πως ξεκίνησες σαν κομπάρσος. Ναι και δεν πήγα για να γίνω ηθοποιός, αλλά για τα χρήματα. Οι γονείς μου ήταν πάμφτωχοι. Από κομπάρσος ηθοποιός. Βρέθηκα στην ταινία «Η Αλίκη στο ναυτικό». Με πλησίασε ο Κωσταντάρας και μου είπε πως ήμουν καλός. Μου έδωσε ένα βιβλίο και μου είπε να πάω στη σχολή που ήταν διευθυντής ο Σακελλάριος και δίδασκαν οι ίδιοι (υφηγητές που ήταν και στο Εθνικό Θέατρο Χατζήαργύρη, Φωτόπουλος. Ηλιόπουλος.

-Από την Αλίκη τι θυμάσαι;

Έχω τις καλύτερες αναμνήσεις και από την Αλίκη αλλά και από την Τζένη με την οποία έμεινα πιο πολλά χρονιά. Πέρυσι παίξαμε με τον Καζάκο στην Θεσσαλονίκη την «Ανάκριση», ένα καταπληκτικό έργο που μιλάει για τον φασισμό.

-Τι θυμάσαι από τις παλιές ταινίες;

Στον κινηματογράφο δεν έχω παίξει ρόλους. Στο έργο «Η κόρη μου η σοσιαλίστρια» οφείλω την Σμαράγδα. Γνώρισα την Τζούλια, κάναμε σχέση και όταν ήμουν με την Αλίκη στη Θεσσαλονίκη, ανέβηκε και η Τζούλια και στο ξενοδοχείο «Ελ , Γκρέκο», και γεννήθηκε η Σμαράγδα. Για μένα εκεί γεννήθηκε, γιατί στην ένωση γεννιέσαι. Ήρθε στον κόσμο στο ίδιο μαιευτήριο που γεννήθηκα κι εγώ, στο «Έλενα». Η μόνη μου ενοχή είναι που δεν έκανα κι αλλά παιδιά. Αλλά δεν υπήρχαν χρήματα.

Πηγή / Περισσότερα στο www.gossip-tv.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Καρύδης: «Δεν πήγα για να γίνω ηθοποιός αλλά για τα χρήματα γιατί οι γονείς μου ήταν πάμφτωχοι» Καρύδης: «Δεν πήγα για να γίνω ηθοποιός αλλά για τα χρήματα γιατί οι γονείς μου ήταν πάμφτωχοι» Reviewed by George S on 7/08/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.