Ο δεύτερος κύκλος μεταγραφών

Ο δεύτερος κύκλος μεταγραφών

Eκτός από την διαφαινόμενη πρόκριση, κόντρα στην Παρτίζαν ο Ολυμπιακός κέρδισε ηρεμία, χρόνο και το δικαίωμα να σχεδιάσει τις επόμενες μεταγραφικές του κινήσεις μέσα από συγκεκριμένο πλαίσιο.

Επιβλητικό ήταν το πέρασμα του Ολυμπιακού από το Βελιγράδι, καθώς το 3-1 επί της Παρτίζαν φέρνει τον πρωταθλητή Ελλάδας σε θέση απόλυτου φαβορί για την πρόκριση στα play offs του Champions League. Το τυπικό μέρος της υπόθεσης θα διευθετηθεί στη ρεβάνς του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" στις 2 Αυγούστου, αφού όσο κι αν ελπίζει ο Μίροσλαβ Τζούκιτς ή βλέπει φαντάσματα ο πρόεδρος της Παρτίζαν, η μοίρα του ζευγαριού δεν μπορεί να αλλάξει.

Πέρα από τον τρόπο που ήρθε αυτή η νίκη, τις αδυναμίες και τα προτερήματα που έδειξε ο Ολυμπιακός αυτή την εποχή, ή την τακτική οξυδέρκεια που έδειξε ο Χάσι στο δεύτερο ημίχρονο (τραβώντας 10 μέτρα πιο πίσω την ομάδα του έδωσε καλύτερη ισορροπία ανασταλτικά και την μπάλα στους Σέρβους, χτυπώντας τους δις στον χώρο), στο Λιμάνι είχαν και... παράπλευρα αλλά διόλου αμελητέα κέρδη.

Ο Ολυμπιακός αγόρασε ένα στοιχείο ιδιαίτερα σημαντικό για την ιδιοσυγκρασία του ως ομάδα: την ηρεμία, που θα τον βοηθήσει να συνεχίσει τον σχεδιασμό του χωρίς πίεση και άγχος - συμβούλους πάντοτε κακούς στη λήψη αποφάσεων.

Επιπροσθέτως οι Πειραιώτες αγόρασαν χρόνο που τους επιτρέπει να δουλέψουν καλύτερα εντός Αθλητικού Κέντρου Ρέντη και να προετοιμαστούν για τη συνέχεια της σεζόν, που στο άμεσο μέλλον θα γίνει περισσότερο απαιτητική με την έναρξη και του πρωταθλήματος. Ο Μπέσνικ Χάσι με τους συνεργάτες του μπορεί να ενσωματώσει με μεγαλύτερη άνεση παίκτες που ήταν ανέτοιμοι μέχρι σήμερα, αλλά και να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές του χωρίς ζόρια επάνω στις αδυναμίες.

Και επειδή μιλάμε για Ολυμπιακό, με 35 μέρες να απομένουν ως το κλείσιμο της θερινής μεταγραφικής περιόδου, έστω και χωρίς ιδιαίτερη ένταση η κουβέντα περί ρόστερ και πιθανών προσθαφαιρέσεων είναι πάντα στην ημερήσια διάταξη.

Πηγή / Περισσότερα στο www.sport24.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Ο δεύτερος κύκλος μεταγραφών Ο δεύτερος κύκλος μεταγραφών Reviewed by George S on 7/27/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.