Που θα χτυπήσει η «Μέδουσα» - Εκατοντάδες κεραυνοί και θερμοκρασίες... Οκτωβρίου!

Που θα χτυπήσει η «Μέδουσα» - Εκατοντάδες κεραυνοί και θερμοκρασίες... Οκτωβρίου!

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προειδοποίησε πως το σκηνικό του καιρού θα αλλάξει και εν μέσω θέρους θα έρθει το... φθινόπωρο.

Η «Μέδουσα» -όπως ονομάστηκε το κύμα της κακοκαιρίας που έρχεται τις επόμενες ώρες - αναμένεται να πλήξει μεγάλο μέρος της κεντρικής και βόρειας χώρας. Η επιδείνωση θα ξεκινήσει από το μεσημέρι της Κυριακής και από τα βόρεια, όπου οι συννεφιές θα ακολουθηθούν από ισχυρές βροχές με μεγάλη διάρκεια και ένταση, καταιγίδες και ίσως χαλαζοπτώσεις. Μέχρι τη Δευτέρα (17.07.2017) το βράδυ, η Θεσσαλία, η Μακεδονία, οι Σποράδες και η Εύβοια θα δέχονται έντονες βροχές ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει θεαματική πτώση και θα φτάσει σε επίπεδα Οκτωβρίου!

Η βελτίωση του καιρού αναμένεται από την Τρίτη και προς το τέλος της εβδομάδας η θερμοκρασία θα επανέλθει σε… καλοκαιρινά επίπεδα.

Σημαντική μεταβολή του καιρού προβλέπεται από τα βόρεια με κύρια χαρακτηριστικά:

Α. Τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και

Πηγή / Περισσότερα στο newpost.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Που θα χτυπήσει η «Μέδουσα» - Εκατοντάδες κεραυνοί και θερμοκρασίες... Οκτωβρίου! Που θα χτυπήσει η «Μέδουσα» - Εκατοντάδες κεραυνοί και θερμοκρασίες... Οκτωβρίου! Reviewed by George S on 7/16/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.