Σκηνικό χάους και πάλι στη Μόρια: Βίαια επεισόδια και καταστροφές

Σκηνικό χάους και πάλι στη Μόρια: Βίαια επεισόδια και καταστροφές

Μάχες σώμα με σώμα, φωτιές και υλικές ζημιές είναι η εικόνα που συνθέτει το σκηνικό χάος που «στήθηκε» την Τρίτη (18/07) στον καταυλισμό του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης Μυτιλήνης στη Μόρια.

Για ακόμα μία φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, ξέσπασαν βίαια επεισόδια με πρωταγωνιστές κυρίως Αφρικανούς μετανάστες, οι οποίοι διαμαρτύρονται για τον πολύμηνο εγκλεισμό τους και τη μη εξέταση των αιτήσεων ασύλου. Η ένταση, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, προκλήθηκε περίπου στις 2 το μεσημέρι της Τρίτη από πολυάριθμες ομάδες Αφρικανών, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν μπροστά από την υπηρεσία ασύλου με σκοπό να διαμαρτυρηθούν για την πολύμηνη παραμονή τους στον καταυλισμό. Όμως οι υπάλληλοι, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, αποφάσισαν να σταματήσουν τη διαδικασία εξέτασης των αιτημάτων ασύλου και να αποχωρήσουν, όπως πράττουν σε ανάλογες περιστάσεις επικαλούμενοι λόγους ασφαλείας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι Αφγανοί μετανάστες άρχισαν να φωνάζουν, ζητώντας να συνεχιστεί και να μην παρακωλύεται από τους Αφρικανούς η όλη διαδικασία.

Πηγή / Περισσότερα στο www.newsbomb.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Σκηνικό χάους και πάλι στη Μόρια: Βίαια επεισόδια και καταστροφές Σκηνικό χάους και πάλι στη Μόρια: Βίαια επεισόδια και καταστροφές Reviewed by George S on 7/19/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.