Δωρεάν διακοπές στους Φούρνους Ικαρίας και στη Θύμαινα με εθελοντική εργασία

Δωρεάν διακοπές στους Φούρνους Ικαρίας και στη Θύμαινα με εθελοντική εργασία

Διακοπές εθελοντικής εργασίας διοργανώνει για 12η  χρονιά η  Φυσιολατρική κίνηση Βριλησσός, συνεχίζοντας μια πρωτοβουλία  που ξεκίνησε το 2005 στην Ικαρία  και έχει πλέον καθιερωθεί ως θεσμός για τα μέλη και φίλους του συλλόγου.

Φέτος το καλοκαίρι (16 έως 27/8) οι  εθελοντές  θα δουλέψουν  σε  διάνοιξη,  καθαρισμό και   χαρτογράφηση των μονοπατιών των Φούρνων Ικαρίας  και της Θύμαινας. Η εξόρμηση που διοργανώνεται   σε συνεργασία με τον Δήμο Φούρνων και το πολιτιστικό σύλλογο Θύμαινας, ειναι ΔΩΡΕΑΝ για τα μέλη και φίλους του συλλόγου. Πολύ  χαμηλό θα είναι το κόστος των ακτοπλοϊκών εισιτήριων που φρόντισε ο δήμος Φουρνων. Ο Βριλησσός θα επιχορηγήσει  τους συμμετέχοντες για  την επι τοπου μετακίνηση που θα γίνει κυρίως με πλωτά μέσα.Όπως κάθε χρόνο η διαμονή θα γίνει σε κοινοβιακούς χώρους και θα λειτουργήσει συλλογική κουζίνα με την στήριξη της τοπικής κοινωνίας.

Η  προσπάθεια των εθελοντών του Βριλησσού στοχεύει στην ανάδειξη του πολύτιμου φυσικού περιβάλλοντος, που μελλοντικά θα δώσει στο νησί συγκριτικό  πλεονέκτημα στον τομέα του εναλλακτικού-περιπατητικού τουρισμού.

Μια νέα πανέμορφη διαδρομή θα αναδείξουν στο μικρό νησί της Θύμαινας οι Βριλησσιωτες, μονοπάτι που θα διασχίζει ολο το νησι και ανεβαινει και στην πανέμορφη κορυφή με θέα το Αρχιπέλαγος.

Πηγή / Περισσότερα στο www.tilestwra.com
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Δωρεάν διακοπές στους Φούρνους Ικαρίας και στη Θύμαινα με εθελοντική εργασία Δωρεάν διακοπές στους Φούρνους Ικαρίας και στη Θύμαινα με εθελοντική εργασία Reviewed by George S on 7/26/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.