Ο Ελληνοϊταλός κτηνίατρος που σώζει αδέσποτα στον Βόλο

Ο Ελληνοϊταλός κτηνίατρος που σώζει αδέσποτα στον Βόλο

Ένας Ελληνοϊταλός κτηνίατρος από τον Βόλο, ο Φιλήμων-Σαλβατόρε Διαμαντής, τα τελευταία χρόνια έχει περιθάλψει 100άδες κακοποιημένα ζώα. Την ώρα που τα περιστατικά κακομεταχείρισης και βασανισμού των αδέσποτων στην πόλη μας αυξάνονται ανησυχητικά, ο 30χρονος κτηνίατρος προσφέρει τις υπηρεσίες του στα ζώα που πέφτουν θύματα του ανθρώπινου παραλογισμού.

Χάρη στη συνεργασία που έχει αναπτύξει με φιλοζωικές οργανώσεις της Μαγνησίας, στην κλινική του την τελευταία τριετία έχουν καταλήξει πάρα πολλά κακοποιημένα ζώα που νοσηλεύτηκαν, διότι κακοποιήθηκαν ή έπεσαν θύματα τροχαίου ατυχήματος.

Με καταγωγή από τον Βόλο, αλλά και τη Σικελία, μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, έκανε μεταπτυχιακό σε Ιταλία και Ολλανδία, προτού πάρει την απόφαση να λειτουργήσει το δικό του κτηνιατρείο στην πόλη όπου μεγάλωσε. Ο κ. Διαμαντής μιλώντας με τη γλώσσα των αριθμών περιέγραψε την καθημερινότητά του στο ιατρείο.«Αυτή την εποχή σημειώνονται πολύ συχνά τροχαία ατυχήματα. Δεδομένο ότι υπάρχουν και πολλά αδέσποτα πλέον στο αστικό περιβάλλον του Βόλου, καταγράφονται τουλάχιστον τρία-τέσσερα περιστατικά την εβδομάδα.

Πηγή / Περισσότερα στο www.tilestwra.com
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Ο Ελληνοϊταλός κτηνίατρος που σώζει αδέσποτα στον Βόλο Ο Ελληνοϊταλός κτηνίατρος που σώζει αδέσποτα στον Βόλο Reviewed by George S on 7/30/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.