Οκτώ τραυματίες σε επίθεση έξω από τζαμί στη Γαλλία - Ξεκαθάρισμα λογαριασμών βλέπει η αστυνομία

Οκτώ τραυματίες σε επίθεση έξω από τζαμί στη Γαλλία - Ξεκαθάρισμα λογαριασμών βλέπει η αστυνομία

Οκτώ άνθρωποι τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς μπροστά σε τζαμί στην πόλη Αβινιόν της νότιας Γαλλίας, σε ένα περιστατικό που σύμφωνα με αστυνομική πηγή αφορά σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών και όχι σε τρομοκρατική επίθεση.

Δύο από τουςοκτώ τραυματίες διακομίστηκαν σενοσοκομείο μετά την επίθεση, σύμφωναμε την πηγή που επικαλείται το πρακτορείοReuters. Η ίδια πηγή ανέφερεότι στόχος της επίθεσης δεν ήταν τοτζαμί. Ητοπική εφημερίδα La Provenceεπικαλέστηκε δικαστική πηγή, σύμφωναμε την οποία η αστυνομία δεν ερευνά τηνυπόθεση ως σχετιζόμενη με τρομοκρατία,αλλά υποψιάζεται ότι πρόκειται γιαδιένεξη μεταξύ νεαρών. Η εφημερίδαεπικαλέστηκε επίσης αυτόπτες μάρτυρεςπου δήλωσαν ότι οι δύο ένοπλοι είχανκαλυμμένα τα πρόσωπά τους και άνοιξανπυρ την ώρα που άνθρωποι έβγαιναν απότο τζαμί.

Τέσσεριςάνθρωποι τραυματίστηκαν έξω από τοτζαμί, ενώ μία τετραμελής οικογένειαυπέστη τραυματισμούς μέσα στο σπίτιτης, περίπου 50 μέτρα από το σημείο όπουσυνέβη η επίθεση.

Πηγή / Περισσότερα στο www.koutipandoras.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Οκτώ τραυματίες σε επίθεση έξω από τζαμί στη Γαλλία - Ξεκαθάρισμα λογαριασμών βλέπει η αστυνομία Οκτώ τραυματίες σε επίθεση έξω από τζαμί στη Γαλλία - Ξεκαθάρισμα λογαριασμών βλέπει η αστυνομία Reviewed by George S on 7/03/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.