Αμερικανική εταιρεία εμφυτεύει (προαιρετικά) μικροτσίπ στους εργαζομένους της

Αμερικανική εταιρεία εμφυτεύει (προαιρετικά) μικροτσίπ στους εργαζομένους της

Εταιρεία μηχανημάτων αυτόματης πώλησης στην πολιτεία Ουισκόνσιν προσφέρει στο προσωπικό της τη δυνατότητα εμφύτευσης ενός ηλεκτρονικού μικροτσίπ στα χέρια τους για την αγορά φαγητού, την είσοδό τους σε υπολογιστές ή τη χρήση του φωτοτυπικού.

Περίπου50 υπάλληλοι της εταιρείας Three Square Marketσυμφώνησαν στο προαιρετικό βήμα τηςεμφύτευσης των τσιπ, τα οποία μοιάζουνσε μέγεθος και σχήμα με έναν κόκκορυζιού, είπε ο Τόνι Ντάνα, αντιπρόεδροςδιεθνών πωλήσεων στην εταιρεία, η οποίαεδρεύσει στο Ρίβερ Φολς. Ηεταιρεία των 85 υπαλλήλων είπε ότι είναιη πρώτη στις Ηνωμένες Πολιτείες πουπροσφέρει στο προσωπικό της τηντεχνολογία, η οποία είναι συγκρίσιμημε εκείνη που χρησιμοποιούν οι πιστωτικέςκάρτες αφής και τα τσιπ που εμφυτεύονταισε κατοικίδια ζώα με στοιχεία αναγνώρισης.

Ταεμφυτεύματα κατασκευάζονται από τηνσουηδική εταιρεία BioHax International καιαποτελούν μέρος μιας μακροχρόνιαςδοκιμασίας για να διαπιστωθεί εάν τατσιπ που λειτουργούν με ραδιοσυχνικήαναγνώριση (RFID) μπορεί να έχουν ευρύτερεςεμπορικές εφαρμογές, είπε ο Ντάνα.

«Έχουμεκάνει την έρευνα και είμαστε καλάενημερωμένοι για το θέμα», είπε σεσυνέντευξη ο Ντάνα.

Ηεταιρεία έχει διοργανώσει ένα «πάρτιγια τσιπ» την 1η Αυγούστου, όπου ταηλεκτρονικά τσιπ θα εμφυτευτούν μεταξύτου δείκτη και του αντίχειρα των υπαλλήλωνμε ένα εργαλείο που μοιάζει με σύριγγα.

Τατσιπ ραδιοσυχνικής αναγνώρισηςχρησιμοποιούν ηλεκτρομαγνητικά πεδίαγια να «επικοινωνήσουν», και μπορούννα «διαβαστούν» σε απόσταση μέχρι και15 εκατοστών (6 ιντσών), εξήγησε ο Ντάνα.

Πηγή / Περισσότερα στο www.koutipandoras.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Αμερικανική εταιρεία εμφυτεύει (προαιρετικά) μικροτσίπ στους εργαζομένους της Αμερικανική εταιρεία εμφυτεύει (προαιρετικά) μικροτσίπ στους εργαζομένους της Reviewed by George S on 7/26/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.