Ερμού: Κουκουλοφόροι έδειραν τουρίστα επειδή ψώνιζε Κυριακή!

Ερμού: Κουκουλοφόροι έδειραν τουρίστα επειδή ψώνιζε Κυριακή!

Σήμερα ήταν μια Κυριακή όπου όσα καταστήματα επιθυμούσαν μπορούσαν να είναι ανοιχτά, με τις συνδικαλιστικές οργανώσεις των εμποροϋπαλλήλων ωστόσο να καλούν σε απεργία ενάντια στην κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας.

Ο Ελληνοαυστραλός τουρίστας, όπως δήλωσε στην κάμερα του Alpha, περπατούσε με την οικογένειά του έχοντας τα ψώνια στο χέρι, και μια ομάδα κουκουλοφόρνων πέρασε από δίπλα του και άρχισε να τον γρονθοκοπεί, λέγοντάς του ''μην ψωνίζετε'' Το περιστατικό συνέβη αφού είχε ολοκληρωθεί η πορεία των εργαζομένων, μπροστά μάλιστα στα έντρομα μάτια -όπως αναφέρει- της συζύγου, της μικρής του κόρης και της πεθεράς του.

Η σύζυγό του ανέφερε χαρακτηριστικά για το περιστατικό: «Απλώς περπατούσαμε και οι τέσσερις σαν να μην συμβαίνει τίποτα, όταν ξαφνικά γύρισαν και χτύπησαν τον σύζυγό μου. Παντού αίμα, η κόρη μου έκλαιγε, λιποθύμησε, προσπάθησα να τον τραβήξω μακριά, αλλά δεν τους ενδιέφερε, έσπρωξαν τη μητέρα μου, εμένα, το παιδί. Σοβαρά τώρα; Τι ζώα είναι αυτά; Δεν μπορεί να συνέβη αυτό... Δεν γίνεται να συμβαίνουν αυτά»

''Δεν θα ξανάρθουμε στην Ελλάδα. Ήρθαμε από την Αυστραλία στην χώρας σας και αφήσαμε τα λεφτά μας. Επιστρέφουμε αύριο και το σίγουρο είναι ότι δεν θα ξανάρθουμε''

Πηγή / Περισσότερα στο newsone.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Ερμού: Κουκουλοφόροι έδειραν τουρίστα επειδή ψώνιζε Κυριακή! Ερμού: Κουκουλοφόροι έδειραν τουρίστα επειδή ψώνιζε Κυριακή! Reviewed by George S on 7/17/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.