Πιέζει για Καρσελά

Πιέζει για Καρσελά

Σκληρά παζάρια για την απόκτηση του Καρσελά ανάμεσα σε Γρανάδα και Ολυμπιακό, πουλάει... τρελίτσα η Λέγκια για Οφόε. Τι γίνεται με Ντα Κόστα, Κασάμι και πόσο κόστισε η απόκτηση του Ταχτσίδη. Αρνητικός για Ελλάδα ο Κόντι.

Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Γρανάδα και Ολυμπιακό με... αντικείμενο του πόθου τον Μεχντί Καρσελά, που είναι και ο Νο1 στόχος των Πειραιωτών αυτή τη στιγμή για την ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης. Οι "ερυθρόλευκοι" επί της ουσίας έχουν ήδη συμφωνήσει με τον 27χρονο εξτρέμ στους προσωπικούς όρους της επικείμενης συνεργασίας τους και απομένει να βρουν την φόρμουλα της μεταγραφής στις διαπραγματεύσεις τους με την ισπανική ομάδα.

Μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός είναι αυτός που έχει δείξει χειροπιαστό ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μαροκινού (με βελγικό διαβατήριο) διεθνή και ακριβώς αυτό προσπαθεί να εκμεταλλευθεί ώστε να κατεβάσει τις απαιτήσεις της Γρανάδα.

Την ίδια στιγμή φυσικά εγκυμονεί ο κίνδυνος... σφήνας από άλλη ομάδα και για τον λόγο αυτό οι "ερυθρόλευκοι" πιέζουν ώστε να τελειώσει άμεσα η υπόθεση. Στο Λιμάνι έχουν παρακάμψει τον όρο πώλησης των 2,5 εκατ. ευρώ που υπήρχε στη συμφωνία των Ισπανών με τον Καρσελά σε περίπτωση υποβιβασμού (όπως και έγινε), και έχουν ρίξει τις απαιτήσεις της Γρανάδα στα 2 εκατ. ευρώ.

Ο Ολυμπιακός δεν θα έλεγε όχι ακόμη και σε μια συμφωνία για τον δανεισμό του παίκτη (εξάλλου έχει συμβόλαιο έως το 2020) με οψιόν αγοράς του κάπου σε αυτά τα λεφτά. Και οι σκληρές διαπραγματεύσεις συνεχίζονται...

Ένας μικρός χαμός επικρατεί αυτή τη στιγμή ανάμεσα στην διοίκηση της Λέγκια Βαρσοβίας και την πλευρά του Οτζίτζα-Οφόε. Οι Πολωνοί το παίζουν... τρελίτσα και ο Κριστόφ Ενροτέ, μάνατζερ του παίκτη είναι έξαλλος με την στάση που κρατάει η Λέγκια.

Πηγή / Περισσότερα στο www.sport24.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Πιέζει για Καρσελά Πιέζει για Καρσελά Reviewed by George S on 7/01/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.