Καίτη Φίνου: «Έχω παίξει... ρόλους, έχω πει... παραμύθια στο κρεβάτι»

Καίτη Φίνου: «Έχω παίξει... ρόλους, έχω πει... παραμύθια στο κρεβάτι»

Η Καίτη Φίνου σε συνέντευξή της μίλησε για την προσωπική αλλά και τη σεξουαλική της ζωή.

Είσαι από τους ανθρώπους που λένε τα πράγματα με το όνομά τους παρότι υπάρχουν άνθρωποι που αντιδρούν. Όχι, δεν με σταμάτησε τίποτα γιατί από όλους αυτούς που αντιδρούν δεν μου έδωσε ποτέ κανένας να φάω, δεν στάθηκε ποτέ κανένας δίπλα μου, δεν είναι φίλοι μου και δεν πρόκειται να γίνουν ποτέ, οπότε, δεν με ενδιαφέρει. Αντιδρούν για κάποιον που λέει αλήθειες και λένε: «Όπα, κάτσε μήπως φτάσει και σ’εμάς». Ποτέ μου δεν θέλησα να κουτσομπολέψω κανέναν άνθρωπο, γιατί αν ήθελα, έχω τόσο πολλά να πω για τόσους, πολλούς, που βγαίνει σίγουρα ένας μεγάλος τόμος εγκυκλοπαίδειας.

Κρατάς μυστικά;

Σαφώς έχω μυστικά μέσα μου θαμμένα και δεν πρόκειται να τα μάθει κανένας. Τα κρατάω γιατί δεν θέλω να απομυθοποιήσω πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις, καθώς είναι συνταρακτικές ιστορίες. Τολμώ να τα συζητώ, κάποια από, αυτά, μόνο με την οικογένεια μου, τις αδελφές μου. Όχι όμως όλα, γιατί υπάρχουν πράγματα που δεν τα έχω πει ούτε σε αυτές.

Θα τα πεις κάποια στιγμή σε βάθος χρόνου;

Είμαι παλαιάς κοπής θεατρίνα, όπως παλαιάς κοπής είμαι και γενικότερα: Στον άντρα, στις σχέσεις μου, στις φιλίες μου. Δέχομαι τη διαφορετικότητα κάθε ατόμου, δεν δέχομαι τίποτα ακραίο. Είμαι πουριτανή. Το χειμώνα στο Θέατρο δεν ήθελα να πω 5 λέξεις που ανήκουν στην κατηγορία της βωμολοχίας. Τις έλεγα, αλλά... ντρέπομαι. Υπάρχουν ώρες να τις πεις αυτές τις λέξεις και θα είναι πιο ωραίες. Μπορείς να τις πεις στο κρεβάτι σου, εκεί μπορείς να πεις τα πάντα και όλα δικαιολογούνται, πάντα ανάμεσα σε δύο ανθρώπους, είναι τραγικά το τρίτο πρόσωπο... Μου έτυχε κάποιος να μου κάνει πρόταση. Είμαι σε ένα επάγγελμα που σαφώς θα δεχτώ ένα σωρό προτάσεις.

Πηγή / Περισσότερα στο www.gossip-tv.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Καίτη Φίνου: «Έχω παίξει... ρόλους, έχω πει... παραμύθια στο κρεβάτι» Καίτη Φίνου: «Έχω παίξει... ρόλους, έχω πει... παραμύθια στο κρεβάτι» Reviewed by George S on 7/02/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.