«Υπέγραψε ο Ρέι και πάει Ελλάδα»

«Υπέγραψε ο Ρέι και πάει Ελλάδα»

Η Γοδόι Κρουζ συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου για την πώληση του Ροδρίγκο Ρέι, που έρχεται στην Ελλάδα και μετά στην Ολλανδία. ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΧΟΡΣΤ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Όπως όλα δείχνουν ο 26χρονος τερματοφύλακας σύντομα θα βρίσκεται στο Χορστ της Ολλανδίας για να ενσωματωθεί με την αποστολή του ΠΑΟΚ. Τις πρώτες πρωινές ώρες (για την Ευρώπη) η ιστοσελίδα «lahoradelfutbol.com» ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: «Είναι επίσημο, ο Ροδρίγκο Ρέι θα είναι τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ. Η πώληση θα φτάσει 2 εκατομμύρια ευρώ για το 80% του ποδοσφαιριστή, ο οποίος και υπέγραψε για 4 χρόνια».

Η Γοδόι Κρουζ την περασμένη εβδομάδα ανακοίνωσε την αποχώρηση του τερματοφύλακα, ο οποίος ήταν επίσης στο στόχαστρο της Ράσινγκ και της Αταλάντα. Αρχικά υπήρξε μια προφορική συμφωνία μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ρέι, ωστόσο έλειπαν αρκετές λεπτομέρειες, καθώς η ελληνική ομάδα διαπραγματευόταν παράλληλα με το Μεξικανό τερματοφύλακα Γκιγιέρμο Οτσόα. Τελικά, κατέληξαν σε συμφωνία καθώς ο ΠΑΟΚ επέλεξε τις υπηρεσίες του Αργεντινού τερματοφύλακα.

Πηγή / Περισσότερα στο www.gazzetta.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
«Υπέγραψε ο Ρέι και πάει Ελλάδα» «Υπέγραψε ο Ρέι και πάει Ελλάδα» Reviewed by George S on 7/08/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.