Τηλεφωνική συνομιλία Τραμπ-Άμπε για τη Βόρεια Κορέα

Τηλεφωνική συνομιλία Τραμπ-Άμπε για τη Βόρεια Κορέα

Τηλεφωνική συνομιλία είχαν την Κυριακή ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και ο Ιάπωνας πρωθυπουργός Σίνζο Άμπε, οι οποίοι συμφώνησαν στην ανάγκη ανάληψης περαιτέρω δράση; εναντίον της Βόρειας Κορέας, μετά και την τελευταία εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου.

Μιλώνταςσε δημοσιογράφους, ο Άμπε δήλωσε ότιχαιρετίζει τη δέσμευση του ΝτόναλντΤραμπ στο ζήτημα της Βόρειας Κορέας καιδιεμήνυσε ότι ο ίδιος θα κάνει ό,τι είναιεφικτό για να προστατεύσει τον λαό τηςΙαπωνίας. Εξάλλου,σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος τύπουτης ιαπωνικής κυβέρνησης διευκρίνισεότι οι δύο ηγέτες δε συζήτησαν τοενδεχόμενο χρήσης στρατιωτικής δράσηςεναντίον της Βόρειας Κορέας, ούτεσυζήτησαν ακριβώς τι θεωρούν ως “κόκκινηγραμμή" που δεν πρέπει να παραβεί ηΠιονγκγιάνγκ.

ΟΤραμπ έγραψε αργότερα στο Twitterπωςείναι “πολύ απογοητευμένος” από τηνΚίνα, υποστηρίζοντας πως το Πεκίνο δενέχει κάνει τίποτα για τις ΗνωμένεςΠολιτείες όσον αφορά στη Βόρεια Κορέα,και αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Πηγή / Περισσότερα στο www.koutipandoras.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Τηλεφωνική συνομιλία Τραμπ-Άμπε για τη Βόρεια Κορέα Τηλεφωνική συνομιλία Τραμπ-Άμπε για τη Βόρεια Κορέα Reviewed by George S on 7/31/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.