Πρωτόπαπας: Να ηττηθεί στρατηγικά ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά όχι οι ιδέες της Αριστεράς

Πρωτόπαπας: Να ηττηθεί στρατηγικά ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά όχι οι ιδέες της Αριστεράς

Το συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης πέτυχε και αυτό φαίνεται και από την προβολή και την υποδοχή που είχε από την κοινωνία, είπε ο Χρήστος Πρωτόπαπας, στην ομιλία του στο συνέδριο της ΔΗΣΥ.

«Όταν ξεκίνησε η Φώφη Γεννηματά τη διαδικασία για το συνέδριο υπήρχαν γκρίνιες, όμως το στήριξε ο κόσμος και αποτύπωσε την εικόνα της ενότητας της παράταξης. Είμαστε πάλι εδώ όλοι μαζί και η επιτυχία του συνεδρίου μάς δίνει και πάλι το δικαίωμα στην ελπίδα», τόνισε ο κ. Πρωτόπαπας. Για τη Δημοκρατική Συμπαράταξη είπε ότι θα ξαναγίνει ο ισχυρός προοδευτικός πόλος και δεν θα είναι το συμπλήρωμα κανενός κόμματος. Επισήμανε την ανάγκη να ηττηθεί στρατηγικά ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά να μην ηττηθούν οι ιδέες της Αριστεράς, καθώς όπως είπε, δεν πρέπει να αφήσουν τη Νέα Δημοκρατία να πετύχει στρατηγική νίκη, διότι η δεξιά ήταν πάντα ο στρατηγικός αντίπαλος της δημοκρατικής παράταξης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή / Περισσότερα στο www.tilestwra.com
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Πρωτόπαπας: Να ηττηθεί στρατηγικά ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά όχι οι ιδέες της Αριστεράς Πρωτόπαπας: Να ηττηθεί στρατηγικά ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά όχι οι ιδέες της Αριστεράς Reviewed by George S on 7/03/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.