Οι ρακέτες στην παραλία βοηθούν στην καλύτερη λειτουργία του εγκεφάλου

Οι ρακέτες στην παραλία βοηθούν στην καλύτερη λειτουργία του εγκεφάλου

Οι ρακέτες είναι ευεργετικές για την υγεία, παρόλο που πολλές φορές γίνονται ενοχλητικές για τους υπόλοιπους λουόμενους.

«Υπάρχουν πολλά οφέλη από τα παιχνίδια στην παραλία. Η άμμος μειώνει τους κραδασμούς στις αρθρώσεις, δυναμώνει τα πόδια και αυξάνει την ισορροπία», ανέφερε ο γιατρός Kalpesh Parmar του Πανεπιστημίου Birmingham.

Σύμφωνα με ολλανδική έρευνα, τα παιχνίδια που περιλαμβάνουν ρακέτα, ελαττώνουν σημαντικά τον κίνδυνο εμφάνισης κάποιου καρδιαγγειακού νοσήματος και αυξάνουν το προσδόκιμο ζωής.

Συγκεκριμένα, οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι όσοι έπαιζαν παιχνίδια με ρακέτα είχαν 56% λιγότερες πιθανότητες να πεθάνουν από καρδιαγγειακή νόσο.

Σύμφωνα με τους ερευνητές, η διαφορά τους είναι ότι στα αθλήματα αυτά, χρειάζεται πλευρική κίνηση. Ο αθλούμενος κινείται τόσο μπροστά και πίσω, όσο και δεξιά και αριστερά. Γι αυτό όσοι παίζουν ρακέτες, αποκτούν καλύτερη ισορροπία.

Πηγή / Περισσότερα στο www.tilestwra.com
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Οι ρακέτες στην παραλία βοηθούν στην καλύτερη λειτουργία του εγκεφάλου Οι ρακέτες στην παραλία βοηθούν στην καλύτερη λειτουργία του εγκεφάλου Reviewed by George S on 7/09/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.