Από Δευτέρα τα διαρκείας της Ξάνθης

Από Δευτέρα τα διαρκείας της Ξάνθης

Η Ξάνθη γιορτάζει 50 χρόνια ζωής και καλεί τον κόσμο να πάρει εισιτήριο διαρκείας και να στηρίξει την ομάδα τη νέα χρονιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Αγαπητέ φίλε, αγαπητή φίλη,

Φέτος η ομάδα μας, η ΞΑΝΘΗ μας, ο ΑΟΞ μας, συμπληρώνει 50 χρόνια ζωής, φτάνοντας αισίως στην 29η διαδοχική παρουσία στη Super League. Μία ολόκληρη ποδοσφαιρική ζωή γεμάτη αγώνες, εμπειρίες, συναισθήματα χαράς και λύπης. Για να φτάσουμε στο σήμερα, χρειάστηκε η κάθε μία συμμετοχή όλων των ποδοσφαιριστών, όλων των ανθρώπων που «υπηρέτησαν» αυτό τον Σύλλογο, έτσι ώστε η ΞΑΝΘΗ μας να βρίσκεται στις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας.

Ωστόσο, η πιο σημαντική συμμετοχή ήταν, είναι και θα είναι, αυτή των φιλάθλων στο πλευρό της. Όπως τότε, στο Χαριλάου, στο Καυτανζόγλειο και στα Πηγάδια, σε κομβικά παιχνίδια για την παραμονή της ομάδας. Και δεν ήταν μόνο αυτά! Στα δύσκολα ο κάθε ένας από εσάς έδειξε το σθένος και την αγάπη του, όπως άλλωστε και στον τελικό κυπέλλου στο ΟΑΚΑ, το 2015!

Φέτος, στα 50 χρόνια του ΑΟΞ, οφείλουμε να τιμήσουμε με την παρουσία μας στο γήπεδο όλη την ποδοσφαιρική ιστορία αυτού του τόπου και να χαρούμε τη νέα περιπέτεια!

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας ξεκινά από τις 3 Ιουλίου με νέες μειωμένες τιμές. Υπάρχουν τρεις κατηγορίες εισιτηρίων, το ανδρικό, το γυναικείο και το παιδικό.

Πηγή / Περισσότερα στο www.gazzetta.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Από Δευτέρα τα διαρκείας της Ξάνθης Από Δευτέρα τα διαρκείας της Ξάνθης Reviewed by George S on 7/01/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.