Πρόσωπο-έκπληξη παίρνει την θέση της Μαρίας Μπεκατώρου στο πρωινό του Σαββατοκύριακου! Αυτή είναι…

Πρόσωπο-έκπληξη παίρνει την θέση της Μαρίας Μπεκατώρου στο πρωινό του Σαββατοκύριακου! Αυτή είναι…

Η Μαρία Μπεκατώρου αποχαιρέτισε μέσα από το Σου Κου, το τηλεοπτικό κοινό στις 28 Ιουνίου με λόγια καρδιάς, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους τηλεθεατές και τους συνεργάτες της και λέγοντας πως θα συναντηθούν ξανά την επόμενη σεζόν.

Η παρουσιάστρια όπως είναι γνωστό ανανέωσε το συμβόλαιό της με τον ΑΝΤ1, χωρίς όμως να είναι ξεκάθαρο το τηλεοπτικό της μέλλον. Η Μαρία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δε θα είναι τη νέα σεζόν στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου με τη ζώνη όμως να συνεχίζει να υφίσταται.

Ποια παρουσιάστρια θα πάρει τη θέση της;

nomikou1

Όπως όλα δείχνουν, στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου θα δούμε τη Δούκισσα Νομικού με μια εκπομπή τύπου «Joy». Να διευκρινίσουμε πως τίποτα δεν είναι κατοχυρωμένο και φυσικά δεν έχουν πέσει οι υπογραφές. Η τελική απόφαση είναι του Γιάννη Λάτσιου ο οποίος μέχρι στιγμής τηρεί σιγή ιχθύος όσον αφορά στα πρόσωπα που θα βρίσκονται στο τιμόνι των νέων εκπομπών.

Χθες το μεσημέρι, ο Γιάννης Λάτσιος μίλησε στους δημοσιογράφους για το νέο ανανεωμένο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Σύμφωνα με όλα όσα δήλωσε, «ακέφαλες» είναι οι ακόλουθες εκπομπές… η πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, η live εκπομπή για το NOMADS, το τηλεπαιχνίδι Still Standing και το πολύ υποσχόμενο κυριακάτικο show που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1 με τίτλο «Sunday live show». Και οι παρουσιαστές που αναμένουν την πρόταση του καναλιού είναι οι Δούκισσα Νομικού, Μαρία Μπεκατώρου, Νίκος Μουτσινάς, Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Δεδομένου του ρεπορτάζ, όλων όσων δήλωσε ο Γιάννης Λιάτσιος στη συνέντευξη τύπου και της επιθυμίας του να κρατήσει την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου με μια νεανική, γυναικεία εκπομπή με εμπορικό χαρακτήρα βασική υποψήφια για το πρωινό είναι η Δούκισσα Νομικου.

Πηγή / Περισσότερα στο www.makeleio.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Πρόσωπο-έκπληξη παίρνει την θέση της Μαρίας Μπεκατώρου στο πρωινό του Σαββατοκύριακου! Αυτή είναι… Πρόσωπο-έκπληξη παίρνει την θέση της Μαρίας Μπεκατώρου στο πρωινό του Σαββατοκύριακου! Αυτή είναι… Reviewed by George S on 7/21/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.