Σεισμός Κως: Εικόνες που σοκάρουν από το λιμάνι του νησιού

Σεισμός Κως: Εικόνες που σοκάρουν από το λιμάνι του νησιού

Σεισμός Κως | Ειδήσεις:Δύο νεκροί, δεκάδες τραυματίες (ένας από αυτούς σοβαρά) και αρκετές ζημιές σε κτήρια είναι ο πρώτος απολογισμός της ισχυρής σεισμικής δόνησης που σημειώθηκε στις 01:32 στο νησί της Κω.

Αρκετοί κάτοικοι και επισκέπτες του νησιού, λόγω του κλίματος πανικού που επικράτησε, διανυκτέρευσαν στους δρόμους, ενώ από το πρωί βρίσκεται στο νησί κυβερνητικό κλιμάκιο με επικεφαλής τον υπουργό Υποδομών, Χρήστο Σπίρτζη. Μεταξύ των κτιρίων που κατέρρευσαν είναι το Ιερό του Μητροπολιτικού Ναού του Αγ. Νικολάου και Τμήμα του Μουσουλμανικού Τεμένους στην πλατεία Ελευθερίας.

Από παλίρροια και άμπωτη στο λιμάνι της Κω κινδύνευσαν σκάφη, ενώ σοβαρές ρηγματώσεις σημειώθηκαν στην προβλήτα όλου του εσωτερικού λιμανιού.

Οι ζημιές σε πρώτη φάση φαίνεται να περιορίζονται στην πόλη της Κω και τις επόμενες ώρες αναμένεται να υπάρξει πλήρης καταγραφή και εκτίμηση της κατάστασης.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την κατάσταση στο νησί, με το πρώτο φως της ημέρας:

Πηγή / Περισσότερα στο www.newsbomb.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Σεισμός Κως: Εικόνες που σοκάρουν από το λιμάνι του νησιού Σεισμός Κως: Εικόνες που σοκάρουν από το λιμάνι του νησιού Reviewed by George S on 7/21/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.