Διήμερη περιοδεία Κυρ. Μητσοτάκη σε Καβάλα, Θάσο και Δράμα

Διήμερη περιοδεία Κυρ. Μητσοτάκη σε Καβάλα, Θάσο και Δράμα

Διήμερη περιοδεία στην Καβάλα, τη Θάσο και τη Δράμα αρχίζει από σήμερα ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συγκεκριμένα σήμερα ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με αλιείς στην ιχθυόσκαλα της Καβάλας και στη συνέχεια θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις του «Πρίνος ΙΙ». Στη συνέχεια, θα μεταβεί στη Θάσο. Αρχικά, θα επισκεφθεί το χωριό Καζαβίτι, το οποίο είχε πληγεί από την μεγάλη πυρκαγιά το Σεπτέμβριο του 2016 και αμέσως μετά θα επισκεφθεί το Λιμένα.

Ακολούθως, θα επισκεφθεί τη ΔΗΜΤΟ Χρυσούπολης, καθώς και πρότυπο θερμοκήπιο αξιοποίησης γεωθερμικού πεδίου.

Το απόγευμα ο κ. Μητσοτάκης θα έχει συναντήσεις με το Δ.Σ. των ΑΜΕΑ Καβάλας. Επίσης, θα συναντηθεί με φορείς του νομού στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Θ. Μαρκόπουλου. Αμέσως μετά, θα συναντηθεί με τη δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα.

Αύριο, Πέμπτη 27 Ιουλίου, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Παγγαίου Φίλιππο Αναστασιάδη και στη συνέχεια θα επισκεφθεί τον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων, που αποτελεί μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO.

Στη συνέχεια, θα μεταβεί στη Δράμα, όπου θα έχει την ευκαιρία να ξεναγηθεί σε καινοτόμα επιχείρηση, που δραστηριοποιείται στους τομείς της ενέργειας και των τηλεπικοινωνιών.

Τέλος, θα επισκεφθεί την Διεύθυνση Αστυνομίας Δράμας, θα συμμετάσχει σε σύσκεψη με φορείς του νομού στο Επιμελητήριο και θα συναντηθεί με το δήμαρχο Δράμας Χριστόδουλο Μαμσάκο.

Πηγή / Περισσότερα στο www.zougla.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Διήμερη περιοδεία Κυρ. Μητσοτάκη σε Καβάλα, Θάσο και Δράμα Διήμερη περιοδεία Κυρ. Μητσοτάκη σε Καβάλα, Θάσο και Δράμα Reviewed by George S on 7/26/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.