Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι και πάλι στην Αθήνα: Όλη η αλήθεια για τον φημολογούμενο μάνατζερ

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι και πάλι στην Αθήνα: Όλη η αλήθεια για τον φημολογούμενο μάνατζερ

ΟΓιώργος Αγγελόπουλοςάφησε και πάλι για λίγο την Σκιάθο και βρίσκεται στην Αθήνα. Οι λόγοι επαγγελματικοί, καθώς προσπαθεί να τακτοποιήσει τα επόμενα του βήματα και τις προτάσεις που προέκυψαν από το παιχνίδι.

Να σας θυμίσουμε πως τα δημοσιεύματα θέλουν τονΝτάνο, να έχει κοινό μάνατζερ με τονΝίκο Βέρτη. Τα σενάρια ξεκίνησαν όταν ο γνωστός μάνατζερ βρέθηκε στο πλευρό του, όταν έφτασε στην Σκιάθο. Ωστόσο, με την «επιστροφή» του στην Αθήνα, δημιουργεί ερωτήματα. ΟΓιώργος Αγγελόπουλοςσυναντήθηκε με τονΧρήστο Κολοβό, στο σπίτι του στην Γλυφάδα. Με τον Αγγελόπουλο είναι χρόνια φίλοι, ωστόσο ο λόγος της συνάντησης τους ήταν επαγγελματικός. ΟΚολοβόςτο τελευταίο διάστημα ασχολείται με τις δημόσιες σχέσεις. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος στοSecret-life,ενδέχεται να συνεργαστεί με τονΝτάνο.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Με τονΓιώργο είμαστε φίλοι, συζητήσαμε πολλά για το μέλλον και ίσως αναλάβω κάποιο κομμάτι σε ότι αφορά το μάνατζμεντ. Όπως πάνω από όλα είμαστε φίλοι, τα άλλα θα τα δούμε στην πορεία». Αν οι δύο άντρες τελικά συνεργαστούν, αυτόματα αναιρούνται τα δημοσιεύματα που θέλουν τονΓιώργο Αγγελόπουλονα έχει ήδη μάνατζερ.

Δείτε την φωτογραφία:Πηγή / Περισσότερα στο newpost.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι και πάλι στην Αθήνα: Όλη η αλήθεια για τον φημολογούμενο μάνατζερ Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι και πάλι στην Αθήνα: Όλη η αλήθεια για τον φημολογούμενο μάνατζερ Reviewed by George S on 7/28/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.