"Με έπεισε ο Ουζουνίδης"

Ο Λουτσιάνο Ντα Ρόσα Νέβες λίγες ώρες μετά την οριστική συμφωνία με τον Παναθηναϊκό μιλάει για πρώτη φορά σε ελληνικό μέσο για τους λόγους που τον οδήγησαν να επιλέξει τους πράσινους και εκφράζει την ανυπομονησία του να έρθει, να προπονηθεί και να παίξει με το τριφύλλι στο στήθος.

Είναι το πιο "hot" όνομα που έχει παίξει έως τώρα στα μεταγραφικά δρώμενα του Παναθηναϊκού και ο παίκτης που περιμένει πως και πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης να ενσωματωθεί στην ομάδα ώστε το τριφύλλι να αποκτήσει ποιότητα μεσοεπιθετικά και να αρχίσει να παράγει όμορφο ποδόσφαιρο. Ο λόγος για τον Λουτσιάνο Ντα Ρόσα Νέβες ο οποίος τα επόμενα 24ώρα θα είναι στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του με τον Παναθηναϊκό μετά τη συμφωνία που υπήρξε στην διάρκεια της Τετάρτης με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.

Ο Βραζιλιάνος άσος μίλησε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο Sport24.gr από τη Βραζιλία όπου βρίσκεται ακόμα και λίγο πριν πάει για προπόνηση προκειμένου να διατηρήσει τη φόρμα του σε υψηλά στάνταρ.

Ο Λουτσιάνο έδειξε να γνωρίζει πολλά πράγματα για τη νέα του ομάδα ενώ σημείωσε ότι αυτό που τον έπεισε να πει το ναι ήταν η συζήτηση που είχε με τον Μαρίνο Ουζουνίδη και ο ρόλος που θα έχει στον Παναθηναϊκό. Φάνηκε αισιόδοξος αναφορικά με το χρόνο που θα χρειαστεί προκειμένου να είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του και δήλωσε πως οι μέρες που μεσολαβούν μέχρι το πρώτο επίσημο ματς του Europa League είναι αρκετές.

Επίσης φάνηκε ενήμερος για την ποιότητα ζωής στην Αθήνα την οποία θέλει να απολαύσει μαζί με τη γυναίκα του και το παιδί του ενώ το μήνυμα που θέλησε να στείλει στον κόσμο του Παναθηναϊκού ήταν πως ο ίδιος μετά τις πρώτες μέρες ήταν ανυπόμονος για να έρθει στην Ελλάδα και ελπίζει να οδηγήσει τους πράσινους σε επιτυχίες.

Καλησπέρα από την Ελλάδα, συγχαρητήρια για την μεταγραφή σου. Πρώτα απ' όλα τι γνωρίζεις για τον Παναθηναϊκό;

"Αυτό που ξέρω για τον Παναθηναϊκό είναι ότι πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα της Ελλάδας και με όνομα αναγνωρίσιμο στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Θέλω να έρθω στην Ελλάδα και να είναι όλοι χαρούμενοι. Να είμαι εγώ χαρούμενος, οι οπαδοί χαρούμενοι, η οικογένειά μου χαρούμενη, η ομάδα χαρούμενη".

Πηγή / Περισσότερα στο www.sport24.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
"Με έπεισε ο Ουζουνίδης" "Με έπεισε ο Ουζουνίδης" Reviewed by George S on 7/13/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.