Προφορική συμφωνία με Χουλτ

Προφορική συμφωνία με Χουλτ

Στον Παναθηναϊκό μέχρι το 2020 και με αυξημένες αποδοχές θα μείνει ο Νίκλας Χουλτ καθώς ο Σουηδός ποδοσφαιριστής συμφώνησε στη πρόταση που του είχε γίνει από το τριφύλλι.

Μετά το σήριαλ της μεταγραφής του Μάρκους Μπεργκ και το έτερο σήριαλ που απασχόλησε τις τελευταίες μέρες το τριφύλλι είχε σουηδική υπογραφή και πρωταγωνιστή τον Νίκλας Χουλτ. Στο πρώτο επεισόδιο ο Σουηδός μπακ απέρριψε πρόταση της Σταντάρ Λιέγης, στο δεύτερο έκανε προσφυγή διεκδικώντας τα δεδουλευμένα του ενώ στο τρίτο η πλευρά του παίκτη υποστήριζε πως ο διεθνής αριστεροπόδαρος μπακ θα μπορούσε να φύγει ως ελεύθερος από το τριφύλλι, είτε για την Κόνιασπορ, είτε για την Σταντάρ Λιέγης που έδειχνε και πάλι ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

Παράλληλα υπήρχε και το επεισόδιο με τους "εκβιασμούς" του Νταλίν προς την πλευρά του Παναθηναϊκού ότι ο Χουλτ δεν είχε πρόβλημα να αποσύρει την προσφυγή του αρκεί να είχε μια αύξηση αποδοχών στο τριφύλλι και επέκταση του συμβολαίου του για έναν χρόνο ακόμα.

Οι πράσινοι έβαλαν όλα τα ενδεχόμενα κάτω, τα ζύγισαν, το σκέφτηκαν και υπολογίζοντας πως πρόκειται για έναν από τους ποιοτικότερους παίκτες που πλέον βρίσκονται στο ρόστερ και ένα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια του Μαρίνου Ουζουνίδη πήραν την απόφαση να του καταθέσουν νέα πρόταση συνεργασίας.

Μια πρόταση με την οποία οι ετήσιες αποδοχές του είχαν αύξηση μεγαλύτερη των 100.000 ευρώ ενώ ενώ γινόταν επέκταση στο συμβόλαιο του μέχρι το 2020.

Η πλευρά του Χουλτ επρόκειτο να απαντήσει στην πρόταση των πράσινων στην διάρκεια της Παρασκευής, όπως και έγινε, και μάλιστα η απάντηση ήταν θετική με τον Σουηδό άσο να συμφωνεί προφορικά με το τριφύλλι. Το σήριαλ έλαβε τέλος και είχε μάλιστα και happy end για τον Παναθηναϊκό.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές και η οριστική ανακοίνωση της συμφωνίας ενώ παράλληλα ο Χουλτ θα αποσύρει την προσφυγή του η οποία επρόκειτο να εκδικαστεί την Δευτέρα.

Πηγή / Περισσότερα στο www.sport24.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Προφορική συμφωνία με Χουλτ Προφορική συμφωνία με Χουλτ Reviewed by George S on 7/22/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.