Μεγάλη κουβέντα Μόλινς για Παναθηναϊκό και τον εγωισμό του!

Μεγάλη κουβέντα Μόλινς για Παναθηναϊκό και τον εγωισμό του!

Τέτοιους παίκτες χρειάζεται το "τριφύλλι", στρατιώτες...

Αναλυτικά όσα είπε στη “Live Sport” ο Σουηδός στράικερ: Για την απόφασή του να εκτελέσει το πέναλτι: «Έχω αυτοπεποίθηση, γι' αυτό δεν φοβάμαι να αναλάβω την ευθύνη. Θεωρώ ότι ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου με εμπιστεύονται και θα προσπαθήσω να τους δικαιώσω. Όμως το βασικότερο είναι ότι αισθάνομαι καλά. Όταν δεν θα νιώσω καλά, δεν θα είμαι ο εκτελεστής. Προέχει το συμφέρον της ομάδας κι όχι ο εγωισμός μου»

Για την εικόνα του και τι έχει αλλάξει σε σχέση με το πρώτο εξάμηνο στον Παναθηναϊκό: «Πολλά... Έκανα προετοιμασία με την ομάδα, γνωρίζω τους συμπαίκτες και τον προπονητή μου, έχω προσαρμοστεί πια. Όταν ήρθα, στις αρχές Φεβρουαρίου, προερχόμουν από τραυματισμό, ομάδα είχε συνεχόμενα παιχνίδια και δεν μου δινόταν η δυνατότητα να παίξω, γιατί υπήρχε η πίεση του αποτελέσματος. Τώρα είναι διαφορετικά για μένα κι αυτό βγαίνει στα παιχνίδια».

Ενώ για τον ανταγωνισμό στην επίθεση με την έλευση ενός ακόμη επιθετικού: «Ο προπονητής ξέρει σε ποιες θέσεις και με πόσους παίκτες πρέπει να ενισχυθεί το ρόστερ. Η δουλειά μου είναι να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου και να διεκδικώ τη συμμετοχή στην ενδεκάδα. Είναι λογικό ο Παναθηναϊκός να διαθέτει πολλούς ικανούς παίκτες και να υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός».

Πηγή / Περισσότερα στο www.sportdog.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Μεγάλη κουβέντα Μόλινς για Παναθηναϊκό και τον εγωισμό του! Μεγάλη κουβέντα Μόλινς για Παναθηναϊκό και τον εγωισμό του! Reviewed by George S on 7/29/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.