Είμαστε σε ηλικία που ξενυχτάμε ένα βράδυ και σερνόμαστε δέκα

Είμαστε σε ηλικία που ξενυχτάμε ένα βράδυ και σερνόμαστε δέκα

από την Μαρία Τριγώνη

Η αγάπη για το ξενύχτι βρίσκεται στις φλέβες του κάθε ανθρώπου, είναι κι αυτό ένα απ’ τα αναπόσπαστα στοιχεία του χαρακτήρα του που είτε το έχει να κυλάει μέσα του, είτε όχι. Γι’ αυτό και υπάρχουν κάποιοι που μπορούν να μένουν ξάγρυπνοι μερόνυχτα χωρίς να δουν καμία απολύτως αλλαγή πάνω τους κι άλλοι που μια και μόνο αγρύπνια είναι αρκετή για να τους κάνει να σέρνονται τις υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας.

Σημαντικό ρόλο βέβαια παίζει κι η ηλικία, γιατί κακά τα ψέμματα όσο μεγαλώνεις τόσο αισθάνεσαι τις αντοχές σου να σε εγκαταλείπουν.

Γιατί μπορεί όταν ήσουνα ακόμα φοιτητής να πήγαινες τα βράδια από μαγαζί σε μαγαζί μέχρι τα ξημερώματα κι ύστερα στη σχολή σου σερί ή με ώρες ύπνου νεογέννητου και να ένιωθες τις μπαταρίες σου ακόμα γεμάτες, αλλά τώρα πια έχεις αλλάξει.

Λίγο η δουλειά που όλη την εβδομάδα σε πιέζει από κάθε πιθανή σου μεριά, κάτι όλες εκείνες οι υποχρεώσεις που ξέρεις πως πρέπει να φέρεις εις πέρας, σε κάνουν μπροστά στο δίλημμα ξεκούραση ή διασκέδαση να επιλέγεις χωρίς ενοχές και δεύτερες σκέψεις το πρώτο.

Πηγή / Περισσότερα στο www.tilestwra.com
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Είμαστε σε ηλικία που ξενυχτάμε ένα βράδυ και σερνόμαστε δέκα Είμαστε σε ηλικία που ξενυχτάμε ένα βράδυ και σερνόμαστε δέκα Reviewed by George S on 7/10/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.