Μοσκοβισί: Όσο λιγότερο μιλάμε για την Ελλάδα τόσο το καλύτερο

Μοσκοβισί: Όσο λιγότερο μιλάμε για την Ελλάδα τόσο το καλύτερο

«Όσο λιγότερο μιλάμε για την Ελλάδα στο Eurogroup, τόσο καλύτερο σήμα για το μέλλον» επανέλαβε ο επίτροπος Οικονομικών υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί κατά τη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά το Eurogroup.

O ίδιος ανέφερε ότι η δεύτερη αξιολόγηση έκλεισε «επίσημα» με την έγκριση της δόσης των 8,5 δισ. και την εκταμίευση σήμερα των 7,7 δισ. εξ αυτών. «Αυτά είναι πολύ καλά νέα καθώς και η επιβράβευση για μια χώρα και έναν λαό που κάνει προσπάθειες, θυσίες και μεταρρυθμίσεις. Πιστεύω ότι αυτή η απόφαση ανοίγει το κεφάλαιο της ανάκαμψης, της εμπιστοσύνης, των επενδύσεων και της απασχόλησης που μπορεί να ακολουθήσει για την Ελλάδα» τόνισε. Eρωτηθείς για το πότε η Επιτροπή θα τερματίσει τη διαδικασία περί υπερβολικού ελλείμματος της Ελλάδας, απάντησε: «Να έχετε λίγη ακόμα υπομονή. Ο πρόεδρος Γιούνκερ θα είναι στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη, θέλουμε όλοι η επίσκεψη να πάει καλά».

Πηγή / Περισσότερα στο www.koutipandoras.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Μοσκοβισί: Όσο λιγότερο μιλάμε για την Ελλάδα τόσο το καλύτερο Μοσκοβισί: Όσο λιγότερο μιλάμε για την Ελλάδα τόσο το καλύτερο Reviewed by George S on 7/11/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.