Οι Ulver για μια μοναδική συναυλία στο Gagarin

Οι Ulver για μια μοναδική συναυλία στο Gagarin

Οι Ulver για μια μοναδική συναυλία την Τρίτη 6 Ιουνίου στο Gagarin 205! Η επιστροφή του λύκου από τη Νορβηγία είναι γεγονός! Η μουσική κολεκτίβα των Ulver έρχεται στην Αθήνα με καινούργιο δίσκο στις αποσκευές της, το «The Assassination of Julius Ceasar»: πρόκειται για το πρώτο τους ολοκληρωμένο στούντιο άλμπουμ με νέες συνθέσεις, έξι χρόνια μετά το «Wars of the roses».

Βασικός πυρήνας πίσω από το νέο εγχείρημα των Ulver είναι οι Kristoffer Rygg, Jørn H. Sværen και Tore Ylwizaker, με τη συμμετοχή του Ole Alexander Halstensgård του οποίου η συνεισφορά σε παλαιότερες δουλειές του γκρουπ υπήρξε πολύ σημαντική. Οι μυημένοι γνωρίζουν καλά ότι η αγέλη των λύκων από το Όσλο μεταμορφώνεται συνεχώς. Έχοντας περάσει πλέον εικοσιπέντε χρόνια από την ίδρυση τους, το ταξίδι των Ulver έχει διαγράψει μία φανταστική πορεία μέσα από πολλά ηχοχρώματα. Το να προσπαθήσεις να τους κατατάξεις σε ένα και μόνο μουσικό ιδίωμα είναι λάθος. Από τα πρώτα τρία άλμπουμ τους, γνωστά και ως η black metal τριλογία του σχήματος, στο τολμηρό και άκρως απολαυστικό «Themes from William Blakes The Marriage of Heven and Hell» όπου μελοποιούν William Blake (!), τα σκληρά ηλεκτρονικά beats του «Metamorphosis» και την film noir/ambient ατμόσφαιρα του «Perdition city», μέχρι σήμερα, το συγκρότημα δεν έχει παύσει να διευρύνει τους μουσικούς του ορίζοντες, πρεσβεύοντας ίσως καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο στον χώρο το ρητό «η μουσική δεν έχει σύνορα».Οι Ulver θα βρεθούν στην Αθήνα έξι χρόνια μετά την τελευταία τους εμφάνιση επί ελληνικού εδάφους, φέρνοντας μαζί ολόκληρο το οπτικoακουστικό τους show!

Οι πόρτες και το ταμείο ανοίγουν στις 20:30

Οι Ulver θα βρίσκονται στη σκηνή στις 21:40

Τιμή εισιτηρίου: 22€ (τα πρώτα 100), 25€ προπώληση/ταμείο

Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr, τηλεφωνικά στο: 11876, Ευριπίδης, Seven spots, Reload, Syd Records

Πηγή / Περισσότερα στο www.zougla.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Οι Ulver για μια μοναδική συναυλία στο Gagarin Οι Ulver για μια μοναδική συναυλία στο Gagarin Reviewed by George S on 6/05/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.