8 πράγματα που καμία κοπέλα δεν πρέπει να φοβάται να πει στο αγόρι της!

Είναι προτιμότερο να του/της φανερώσεις όλη την αλήθεια ακόμη κι αν ξέρεις ότι θα πικραθεί παρά να την αποκρύψεις με κόστος να πληγεί η εμπιστοσύνη που έχει ο ένας στον άλλο.

Αυτά είναι τα πράγματα που δεν θα πρέπει ποτέ να φοβάσαι να πεις στο αγόρι σου:
 

1. Όταν δεν έχεις όρεξη για σεξ

Δεν είμαστε υπεράνθρωποι. Ο καθένας αισθάνεται την ανάγκη να κάτσει να ξεκουραστεί ή να χαλαρώσει μερικές φορές δίχως να έχει σεξουαλικές διαθέσεις. Αν για οποιοδήποτε λόγο αισθάνεσαι άρρωστη, κουρασμένη ή απλά δεν έχεις όρεξη, δεν μένει παρά να το πεις στο αγόρι σου και να παραλείψετε το σεξ εκείνη τη μέρα. Μην μπεις στη διαδικασία να κάνεις κάτι μαζί του, ενώ το μυαλό ούτε το σώμα σου δεν είναι απόλυτα εκεί.
 

2. Όταν έχεις οικονομικές δυσχέρειες

Εκείνος θέλει να βγαίνετε συνεχώς έξω για φαγητό, ποτό, σινεμά και διάφορες άλλες δραστηριότητες, ενώ εσύ για τους δικούς σου λόγους είσαι λιγάκι πιεσμένη οικονομικά και θες να κάνεις κράττει. Μη διστάσεις να του το πεις και να ζητήσεις την κατανόησή του.
 

3. Όταν κάνει κάτι στο σεξ που δεν σου αρέσει

Είναι πολύ σημαντικό να λες στο αγόρι σου τι είναι αυτό που σου αρέσει ή σε ενοχλεί στο σεξ. Αν τον αφήσεις στα σκοτάδια θα πιστεύει ότι αυτό που κάνει είναι το σωστό κι αυτό που σε ευχαριστεί, αλλά η πραγματικότητα θα είναι διαφορετική. Η ειλικρίνεια στο κρεβάτι είναι το παν.
 

4. Όταν νιώθεις ότι τα πράγματα σοβαρεύουν απότομα

Το σύνηθες είναι οι γυναίκες να θέλουν ξεκάθαρες καταστάσεις και να βιάζονται να βάλουν ταμπέλα στη σχέση, αλλά κι οι άντρες δεν πάνε πίσω. Μπορούν κι εκείνοι να γίνουν πιεστικοί, ειδικά όταν θέλουν πολύ μία γυναίκα. Αν νιώθεις ότι έχει πάρει μεγαλύτερη φόρα από ό,τι θα έπρεπε κι αυτό σε τρομάζει, τότε πες του το δίχως δισταγμό.
 

5. Όταν έχεις μία φαντασίωση που θες να γίνει πραγματικότητα

Μετά από τόσο μεγάλο διάστημα σχέσης δεν θα έπρεπε καν να διστάζεις ή να ντρέπεσαι να ζητάς αυτό που θες στο σεξ. Αν έχεις κάποια ιδιαίτερη επιθυμία ή φαντασίωση που θες να πραγματοποιηθεί, ζήτησέ του το. Δε νομίζω να του κακοφανεί, άλλωστε. Την σκούφια του θα πετάξει.
 

6. Όταν θες το χώρο σου

Όλοι μας έχουμε την ανάγκη να μείνουμε μακριά από όλους κι όλα κάποιες φορές. Αν ο σύντροφός σου δε σε αφήνει σε χλωρό κλαρί και νιώθεις να πνίγεσαι, ίσως πρέπει να κάνετε μία σοβαρή συζήτηση οι δυο σας. Όχι τη συζήτηση του χωρισμού, αλλά εκείνη που θα του ζητάς λίγο χώρο και χρόνο να ξεφύγεις από την καθημερινότητα μαζί του και να δεις αν θα σου λείψει.
 

7. Όταν τον ζηλεύεις

Όταν θες πολύ κάποιον, είναι λογικό να τον ζηλεύεις και να τον διεκδικείς. Πάντα σε λογικά πλαίσια όμως. Όχι με υστερίες και τσακωμούς. Μπορείς κάλλιστα να του επικοινωνήσεις τις ανησυχίες σου και να αφήσεις εκείνον να σε διαβεβαιώσει ότι δεν έχεις να ανησυχείς για κάτι, ώστε να πάρεις και την επιβεβαίωσή σου.
 

8. Όταν σου λείπει

Οι περισσότεροι άντρες δε νιώθουν άνετα να εκφράσουν όσα νιώθουν με λόγια. Μπορεί να μη σου λέει ότι του λείπεις όσο συχνά του το λες εσύ, αλλά δε σημαίνει ότι δεν το νιώθει. Όταν νιώθεις ότι σου λείπει, απλά πες του το. Μην καταπιέζεις όσα νιώθεις, επειδή δεν εκφράζεται πάντα εκείνος πρώτος.


Πηγή neopolis.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
8 πράγματα που καμία κοπέλα δεν πρέπει να φοβάται να πει στο αγόρι της! 8 πράγματα που καμία κοπέλα δεν πρέπει να φοβάται να πει στο αγόρι της! Reviewed by Sakis P on 6/09/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.