Προσπάθησε να προσελκύσει ανήλικο αγόρι μέσω διαδικτύου

Υπόθεση προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, για την οποία σχηματίστηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας σε βάρος 34χρονου Έλληνα.

Για τη διερεύνηση της υπόθεσης προηγήθηκε καταγγελία πατέρα ανήλικου στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, σύμφωνα με την οποία άγνωστος δράστης μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης απέστειλε μήνυμα στον ανήλικο γιο του με σκοπό να τον προσελκύσει και να έρθει σε επαφή μαζί του.

Τα παραπάνω τέθηκαν υπόψη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, η οποία παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προς διερεύνηση των καταγγελλομένων.

Άμεσα, η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος διεξήγαγε ενδελεχή και εμπεριστατωμένη αστυνομική και ψηφιακή διαδικτυακή έρευνα των στοιχείων και δεδομένων και ταυτοποιήθηκαν τα ηλεκτρονικά ίχνη και η εμπλοκή του 34χρονου στην υπό έρευνα υπόθεση.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε χθες, 2 Ιουνίου 2017, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία του 34χρονου σε περιοχή της Αλεξανδρούπολης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εσωτερικός σκληρός δίσκος και δύθ φορητά μέσα αποθήκευσης (USB Flash Disks).
Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στην αρμόδια Εισαγγελία, ενώ τα κατασχεθέντα πειστήρια θα αποσταλούν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για περαιτέρω εργαστηριακή διερεύνηση.

Πηγή newsbeast.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Προσπάθησε να προσελκύσει ανήλικο αγόρι μέσω διαδικτύου Προσπάθησε να προσελκύσει ανήλικο αγόρι μέσω διαδικτύου Reviewed by Sakis P on 6/03/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.