Η ΕΚΟ χορηγός της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης «LEGENDS 2004 vs INTER FOR EVER»

Η ΕΚΟ χορηγός της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης «LEGENDS 2004 vs INTER FOR EVER»

Σε ρυθμούς “ΕURO 2004” κινείται το Ηράκλειο Κρήτης, όπου ποδοσφαιρικοί μύθοι του πρόσφατου παρελθόντος θα βρεθούν αντιμέτωποι για καλό σκοπό!

Οι παίκτες της εθνικής Ελλάδος που αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2004, θα συναγωνιστούν αστέρες της πρωταθλήτριας Ευρώπης Ίντερ που κατέκτησε το Champions League το 2010, σε μια αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στις 8:30’ το βράδυ της Τετάρτης, στο Παγκρήτιο Στάδιο. Όλα τα έσοδα του αγώνα, του οποίου κεντρικός χορηγός είναι η ΕΚΟ, θα διατεθούν στο σύλλογο «Όραμα Ελπίδας» και σε φιλανθρωπικά ιδρύματα της Κρήτης. Τον φιλικό αγώνα αστέρων συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Κρήτης, ο Δήμος Ηρακλείου και η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, ενώ η τιμή των εισιτηρίων είναι συμβολική, ένα (1) ευρώ για τα παιδιά και πέντε (5) ευρώ για τους ενήλικες.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 6 Ιουνίου, στις εγκαταστάσεις γκολφ στη Χερσόνησο Ηρακλείου, προς τιμήν των διεθνών ποδοσφαιριστών της ιστορικής ομάδας του 2004, του αρχιτέκτονα της ελληνικής επιτυχίας Ότο Ρεχάγκελ και του συνεργάτη του, Γιάννη Τοπαλίδη, παρέστησαν ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ κ. Γρηγόρης Στεργιούλης, ο Γενικός Διευθυντής Εγχώριας και Διεθνούς Εμπορίας Ομίλου ΕΛΠΕ κ. Ρομπέρτο Καραχάννας, καθώς και ο Υπεύθυνος Αθλητικών Δραστηριοτήτων του Ομίλου κ. Γιώργος Καλαφατάκης.

«Η Εθνική Ελλάδας του 2004 έκανε την υπέρβαση, γιατί απέδειξε στην πράξη ότι κατείχε συγκεκριμένες Αρετές. Είχε Όραμα, σαφές Σχέδιο, Πίστη, Ικανότητα, Πειθαρχία, Φιλότιμο και περίσσευμα Καρδιάς. Οι Έλληνες, όταν ταυτιζόμαστε σε έναν κοινό σκοπό και αγωνιζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις, μπορούμε να κατακτούμε τους στόχους που θέτουμε, κι ας φαντάζουν αδιανόητοι», επεσήμανε στο σύντομο χαιρετισμό του, ο κ. Γρηγόρης Στεργιούλης, προσθέτοντας ότι για τον Όμιλο ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, η διαρκής προσφορά στον συνάνθρωπο αποτελεί συστατικό κομμάτι του εταιρικού DNA και για τον λόγο αυτό υλοποιεί κάθε χρόνο ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, συνολικού ύψους περίπου €4 εκατ., για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, τη στήριξη μικρών παιδιών και ευπαθών ομάδων του πληθυσμού, αλλά και την ενίσχυση της νέας Γενιάς μέσω προγραμμάτων εκπαίδευσης και απασχόλησης.

Από την πλευρά του ο κ. Ρομπέρτο Καραχάννας, Γενικός Διευθυντής Εγχώριας και Διεθνούς Εμπορίας του Ομίλου, δήλωσε: «Ως ΕΚΟ και ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, στοχεύουμε πάντα να κάνουμε Πρωταθλητισμό, όχι μόνο σε οικονομικά αποτελέσματα, αλλά και σε προσφορά στην κοινωνία.

Πηγή / Περισσότερα στο newpost.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Η ΕΚΟ χορηγός της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης «LEGENDS 2004 vs INTER FOR EVER» Η ΕΚΟ χορηγός της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης «LEGENDS 2004 vs INTER FOR EVER» Reviewed by George S on 6/07/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.