Η Kendall Jenner κάνει contouring στα φρύδια της. Δες πώς καταφέρνει να έχει πάντα τόσο τέλεια!

Η Kendall Jenner κάνει contouring στα φρύδια της. Δες πώς καταφέρνει να έχει πάντα τόσο τέλεια!

Αν ένα πράγμα έχει παραδεχτεί ως το μεγαλύτερο beauty λάθος που έχει κάνει ποτέ της, αυτό δεν είναι άλλο από τη στιγμή που αποφάσισε, εκεί γύρω στα 14, να βγάλει μόνη τα φρύδια της. Έκτοτε, η Kendall Jenner εμπιστεύεται μόνο τους brow experts στο σχήμα και πάχος των φρυδιών της και σε εκείνους οφείλει το γεγονός οτι είναι πάντα τόσο τέλεια.

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on Jun 15, 2016 at 11:32am PDT Αυτή τη φορά, λοιπόν, η μεγάλη Jenner - για την ακρίβεια η makeup artrist της- αποφάσισε μέσω του προσωπικού της app να μοιραστεί το μυστικό που κάνει τα φρύδια της #flawless – και μάντεψε... αυτό δεν είναι άλλο από το brow contouring (ναι, καλά κατάλαβες, contouring στα φρύδια)!

«Μπορείς να «δημιουργήσεις βάθος» στα φρύδια σου, όπως ακριβώς κάνεις με την επιδερμίδα, τα μάτια και τα χείλη σου. Σκέψου να χρησιμοποιήσεις μερικές, διαφορετικές αποχρώσεις στην περιοχή των φρυδιών, σαν να κάνεις contouring. Με αυτόν τον τρόπο, θα πετύχεις τα σχεδόν φυσικά φρύδια των μοντέλων.» εξήγησε η makeup artist Mary Phillips.

A post shared by Mary Phillips (@1maryphillips) on Jun 16, 2017 at 12:06pm PDT

«Για να κάνεις contouring, άπλωσε τις πιο ανοιχτές αποχρώσεις στην αρχή των φρυδιών σου και τις πιο σκούρες προς το τελείωμα. Στη συνέχεια κάνε το απαραίτητο blending, και με τα δάχτυλά σου «στρώσε» τις τρίχες των φρυδιών σου. Τα πυκνά φρύδια με καθόλου έντονες άκρες είναι πολύ πιο ευχάριστα στο μάτι».

Πηγή / Περισσότερα στο www.queen.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Η Kendall Jenner κάνει contouring στα φρύδια της. Δες πώς καταφέρνει να έχει πάντα τόσο τέλεια! Η Kendall Jenner κάνει contouring στα φρύδια της. Δες πώς καταφέρνει να έχει πάντα τόσο τέλεια! Reviewed by George S on 6/21/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.