Ποια η Ελισάβετ! Ο πρίγκιπας George & και η Charlotte έκλεψαν για μία ακόμη φορά την παράσταση

Ποια η Ελισάβετ! Ο πρίγκιπας George & και η Charlotte έκλεψαν για μία ακόμη φορά την παράσταση

Μπορεί η βασίλισσα Ελισσάβετ να έγινε 91 ετών τον Απρίλιο, όμως οι εορτασμοί για τα γενέθλια της πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Και όπως καταλαβαίνεις την παράσταση σε αυτή την εκδήλωση δεν θα «έκλεβε» ούτε η Ελισάβετ, ούτε η Camilla, ούτε η Kate Middleton.

Ο πρίγκιπας George και η μικρή του αδερφή Charlotte ήταν παρόντες στους εορτασμούς και φυσικά ήταν αυτοί που ξετρέλαναν και τον φωτογραφικό φακό, ο οποίος πήρε φωτιά και δεν σταμάτησε λεπτό να τους απαθανατίζει. Από τις εκδηλώσεις δεν έλειψαν οι εναέριες δυνάμεις του Λονδίνου, οι Red Arrows, οι οποίοι πετούσαν στον ούρανο με τα δύο μικρά παιδιά να κοιτούν προσηλωμένα τα σχέδια που έκανανμε τους χρωματιστούς καπνούς. 417E66BC00000578 0 image a 3 1497716634492 copy

Η πριγκίπισσα Charlotte φορούσε ένα ροζ χαριτωμένο φορεματάκι και είχε τα μαλλάκια της κάτω, ενώ την περισσότερη ώρα βρισκόταν στην αγκαλιά της μαμάς της Kate Middleton, η οποία ήταν επίσης ντυμένης τα ροζ. Ο πρίγκιπας George από την άλλη δεν έδειχνε να απολαμβάνει τόσο πολύ τις εκδηλώσεις, αφού ουκ ολίγες φορές απαθανατίστηκε να είναι δυσαρεστημένος και βαριεστημένος στις φωτογραφίες, κάνοντας διάφορες γκριμάτσες.

417FF28C00000578 4613854 Are you not entertained Prince George looks down at the crowd wh a 1 1497732064495

Όπως καταλαβαίνεις για μία ακόμη φορά έγινε το αγαπημένο πρόσωπο των φωτογράφων, αφού κάθε του πόζα και αντίδραση ήταν πραγματικά μοναδική. Τώρα που το ξανασκεφτόμαστε θα θέλαμε σίγουρα για αδερφάκια (ή έστω ξαδερφάκια) μας αυτά τα ζιζάνια.

Η βασίλισα Ελισσάβετ μάλιστα έστειλε και μία επιστολή για τα γενέθλια της στην οποία μεταξύ άλλων αναφερόταν και στις τρομοκρατικές επιθέσεις που συνέβησαν στην Αγγλία και τα θύματα αυτών.

Πηγή / Περισσότερα στο www.queen.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Ποια η Ελισάβετ! Ο πρίγκιπας George & και η Charlotte έκλεψαν για μία ακόμη φορά την παράσταση Ποια η Ελισάβετ! Ο πρίγκιπας George & και η Charlotte έκλεψαν για μία ακόμη φορά την παράσταση Reviewed by George S on 6/19/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.