Ο Γραμμένος έστειλε σε FIFA/UEFA τις προτάσεις των Ενώσεων για την ΕΠΟ

Ο Γραμμένος έστειλε σε FIFA/UEFA τις προτάσεις των Ενώσεων για την ΕΠΟ

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, έκανε γνωστές, μέσω επιστολήςσε FIFA και UEFA, τις προτάσεις των Ενώσεων που τον στηρίζουν, αναφορικά με το νέο μοντέλο της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Αυτά που συμπεριλαμβάνονται στην επιστολή, έπειτα και από τη συγκέντρωση των Ενώσεων, πριν από μερικές μέρες, είναι: -      17μελή Εκτελεστική Επιτροπή στην ΕΠΟ με πέντε μέλη από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο

- Μία ψήφος σε κάθε Ένωσης και από μία σε κάθε ΠΑΕ της Super League στις ΓΣ της ΕΠΟ

- Πρόβλεψη ώστε να έχουν ex officio οι πρόεδροι των ΕΠΣ δικαίωμα ψήφου στις ΓΣ της ΕΠΟ και να εκλέγονται οι αναπληρωτές τους.

-      Να μην ιδρυθεί επιτροπή επαγγελματικού ποδοσφαίρου ως επιτροπή της ΕΠΟ ακόμα και αν έχει μόνο εισηγητικό χαρακτήρα.

- Να υλοποιηθεί η πρόταση της FIFA περί ύπαρξης της «επιτροπής ελέγχου» που θα διοριστεί από αυτήν (τη FIFA) και θα εποπτεύει την εφαρμογή κανονισμών και την οικονομική λειτουργία της ΕΠΟ.

Πηγή / Περισσότερα στο www.gazzetta.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Ο Γραμμένος έστειλε σε FIFA/UEFA τις προτάσεις των Ενώσεων για την ΕΠΟ Ο Γραμμένος έστειλε σε FIFA/UEFA τις προτάσεις των Ενώσεων για την ΕΠΟ Reviewed by George S on 6/15/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.